За нас

Добре дошли във вълшебния свят на Bomb Cosmetics!
Добре дошли в сайта, където можете да закупите ръчно приготвени козметични продукти с опияняващи аромати и цветове, съдържащи висококачествени етерични масла!

"Савио Козметикс” е единствен представител  за България на великобританската компания, производител на висококачествени и луксозни линии за натурални продукти  за красота и грижа за тялото Bomb Cosmetics.

Предоставяме на вашето внимание изключителната колекция на Bomb Cosmetics  от ръчно изработени натурални козметични продукти, сапуни  и свещи, придобили  популярност благодарение на своята чистота, нaтурални съставки и ръчна изработка. Широката  гама от естествени, иновативни продукти за красота на тази британска компания  се предлагат на пазарите в Европа и света с изключителен успех!

Всички продукти се създават и произвеждат с внимание към околната среда. Продуктите на Bomb Cosmetics, както и вложените в тях съставки не са тествани върху животни. Продуктите не съдържат силикони и парабени.

Пазаруването в сайта е лесно, удобно и сигурно. Просто изберете продукта, който искате да закупите и следвайте инструкциите в „Как да поръчаме?”.