Ароматизатори за кола

Ароматизатори за кола

Голяма част от нас прекарват не малък период от живота си в пътуване. Ежедневието ни налага да пътуваме на дълги или по-къси разстояния, а автомобилът не винаги предлага приятна среда, в която да се отпуснем и почувстваме добре. Автомобилът всъщност е мястото, в което най-често се сблъскваме с неприятни миризми.

Миризма на гориво, прах, застоял въздух, вредни изпарения от газовете на останалите автомобили на пътя и не рядко цигарен дим – всичко това едва ли може да ни накара да се почувстваме приятно. За да превърнем колата си в приятно място е нужно да положим мъничко усилия, а именно: да почистим и освежим нейното купе.

Защо са ни нужни ароматизатори за кола на bomb.bg?

В търговската мрежа се предлага огромно разнообразие от всякакъв тип ароматизатор за кола, като голяма част от тях просто не са особено ефективни. Евтините и най-масово използвани продукти само добавят още една миризма към останалите, като тя рядко е наистина приятна, а да не говорим за краткотрайния ефект от употребата на тези продукти.

Ако искаме да се радваме на приятен, дълготраен и внимателно дозирана миризма и то такава, която да стимулира нашите сетива и приятни емоции е необходимо да потърсим правилните продукти. Такива продукти са ароматизаторите за автомобил на bomb.bg, представляващи съчетание от красиви опаковки и уникални екзотични ухания.

Категория ‘’Ароматизатори за кола’’ включва една невероятна колекция от форми и ухания. Тази колекция дава възможност дори на най-придирчивите да открият нещо, което да ги грабне и което да ги пренесе на екзотично място, създавайки уют, приятно настроение и наслада от времето, прекарано в пътуване.

Освежителите, предлагани в онлайн магазина на bomb.bg се различават не само със своите екзотични ухания, но и като цветове, форми и начин на употреба. С тях вие имате възможност да дозирате уханието, според своите предпочитания и можете да ги поставяте на места, които смятате за най-подходящи. Подарете си приказно усещане по време на път с ароматизатор за кола Bomb – ние ви даваме възможност да го направите.

Защо е важно да усещаме приятни ухания по време на пътуване?

За хората, свикнали да изминават големи разстояния пътувайки е от значение каква обстановка им предлага автомобилът. Не само усещането за уют и чистота е важно при дълги пътувания, но и отличната концентрация на водача, а тя с времето и изминатите километри често започва да намалява, докато в даден момент се изчерпи напълно.

С подходящ ароматизатор за кола от серията Bomb можете да останете енергични и бодри дори след стотици изминати километри. Характерно за тези продукти е, че уханията са подбрани, така че да стимулират сетивата, а не да ги притъпяват. Цветните и цитрусови ухания на жасмин, лимон, бергамот и портокал доказано повишават умствената концентрация и подобряват настроението, а това е особено важно когато сме на пътя.

Как да удължим живота на своето ароматно блокче

Когато ползваме някой от уникалните благоуханни продукти на Bomb Cosmetics ни се иска да ги съхраним възможно най-дълго, защото осъзнаваме, че имаме нужда от тях почти моментално, щом се докоснем до тях чрез което и да е от сетивата си. Компанията Bomb се е постарала да достави истински пир за почти всички наши сетива – нейните продукти въздействат еднакво ефективно при допир, вдишване и визуално.

 • Не махайте веднага цялата обвивка на блокчето

За да удължим живота на своя ароматизатор за кола е важно да не го изваждаме веднага от неговата опаковка. Тези продукти са поставени в специални торбички с определена цел – обвивката съхранява мириса на чисти етерични маса за максимално дълго време. За да си осигурим нов тласък на нежни преплитащи се ухания е нужно единствено да плъзгаме торбичката сантиметър надолу всяка седмица. Това ни осигурява дълготрайна свежест през следващите седем дни.

 • Не дръжте ароматното блокче в жабката на колата

Жабката е вероятно най-мръсното място във всеки автомобил. На първо място тя е най-близо до двигателя и колкото и често да я почистваме, трудно можем да премахнем натрупаните прах и миризми на изгорели газове. Ако се страхувате, че вашият Bomb освежител за въздух може да бъде откраднат когато паркирате някъде е по-добре да го скривате на по-чисто място – завийте добре освежителя в торбичката и го поставете под седалката или в багажника.

 • Не поставяйте освежителя за въздух върху огледалото за обратно виждане

Това е погрешно по много причини. Главно от съображения за вашата безопасност не е редно да държите своя Bomb ароматизатор за автомобил в близост до предното стъкло, тъй като това ще намали вашия периметър на наблюдение върху пътя, а движенията му може да ви разконцентрират.

Другата причина да не го държите  в близост до предното стъкло е, опасността да го повредите и намалите неговите уханни свойства. Пряката слънчева светлина ще изсуши бързо калъпчето, наситено с ухайни масла, а движението на автомобила ще предизвика поредица от последователни удари, които ще бъдат фатални за деликатната текстура на продукта.

Спазвайте инструкциите за безопасност

 • Колкото и вкусни и изкусителни да изглеждат ароматизаторите на Bomb, никога не не ги доближавайте до устата, лицето и очите си;
 • Дръжте ги на места, недостъпни за малки деца и домашни любимци, за да изключите всякакъв риск от поглъщане;
 • Никога не изхвърляйте Bomb освежителните блокчета в естествени водоеми, като реки, езера и язовири, тъй като могат да бъдат изключително опасни за водните организми.

Можем само да ви пожелаем приятно пътуване!

 • Hawaiian Flower Car & Room FreshenerОписание:Можете да усетите енергията, която идва от тропичес..

  5.40лв.

 • Je T'aime Car & Room FragrancerОписаниеПлодов аромат със сладко, но пикантно ухание на касис! Те..

  5.40лв.

 • Nature's Candy Car & Room FragrancerОписание:Пикантно начало от портокали и лимони, смесени с де..

  5.40лв.

 • Orange Blossom Car & Room FragrancerОписание:Очарователният аромат на портокалов цвят е известен..

  5.40лв.

 • Red Berry Blast Car & Home FragrancerПарфюмен профил:Начало със зрели, сочни нотки на касис . Пл..

  5.40лв.

 • Very Berry Car & Room FragrancerОписание и парфюмен профил:Начало със свеж зелен аромат, получен..

  5.40лв.