• Orange Blossom Car & Room Fragrancer

Orange Blossom Car & Room Fragrancer

Наличност:На склад
Цена: 5.40лв.
Количество:
Форма за бърза поръчка

Бързите поръчки важат само за България!

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

0 отзива / Напишете отзив


Гласове: 29 Рейтинг: 4.3

Orange Blossom Car & Room Fragrancer


Описание:


Очарователният аромат на портокалов цвят е известен с успокояващото си действие и може да ви донесе чувство на мир и спокойствие. Нека сладкото ухание изчисти ума ви от тъмните облаци и се почувствате като омаяни в цветно поле.


Парфюмен профил:


Изчистени и свежи нотки на портокалов цвят се смесват с пикантен лимон и още по-пикантен кардамон на върха. Жасмин и петигрен оформят класическа сърцевина, а финалът е с мускус и кехлибар.


Указания за употреба :


Дръжте този красив малък ароматизатор в колата или гардероба си за да си осигурите великолепни сетивни усещания. За да удължите живота на вашия ароматизатор, дръжте торбичката върху него, и просто я плъзгайте около сантиметър надолу всяка седмица. Да виси свободно!


ВНИМАНИЕ:


Уверете се, че ароматизаторът не възпрепятства изгледа на водача. Да се избягва контакт с кожата. Дразни очите. При поглъщане, потърсете лекар. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Да се избягва контакт с всякакви повърхности. Вреден за водни организми, може да причини неблагоприятни ефекти във водна среда. Да виси свободно!


Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!