Дифузьори

Дифузьори

Как да си подарим най-невероятната ароматерапия?

Терминът ‘’Ароматерапия’’ се свързва със специалните ритуали, извършвани в спа центровете и това схващане съвсем не е погрешно. Уханията могат да се използват, като лечебно средство при някои здравословни проблеми, в това число и проблемите на психиката. Думата ‘’терапия’’ подсказва за лечебните способности на определени миризми, а лечението с ухания е не само безопасно и безболезнено, но и изключително приятно.

Ароматерапията не е непременно скъпо и труднодостъпно удоволствие. Днес, благодарение на някои свободно продавани продукти, всички можем да си подарим ухание, което ще излекува тялото и душата ни, ще ни създаде ведро и позитивно настроение и ще ни зареди с енергия за нови подвизи на работното място.

Онлайн магазинът на bomb.bg е посветил на тази целебна терапия цяла категория, като е подбрал отлични продукти с различно приложение, форми, цветове и най-вече уникални дълготрайни, екзотични ухания.

Защо да изберете ароматни пръчици от bomb.bg?

Дифузьорите имат своето гарантирано място в магазина на bomb.bg. Те дават възможност не само да внесете екзотични миризми в своя дом или офис, но и да му придадете по-приятна атмосфера. Дифузьорите са чудесен начин да допълните декорацията във всяко едно помещение и най-вече – те не изискват никакви усилия от ваша страна. Просто поставете тези ароматни пръчици там, където смятате, че ще бъдат най-ефективни и се наслаждавайте на вълшебни ухания в продължение на месеци.

Манго и Папая, боровинка, ягода, лимонов шербет и ванилия – това са само част от уханията, които могат да изпълнят дома ви и да създадат приятно настроение по всяко време на денонощието. Можете да ги поставите навсякъде – в дневната, в кухнята или в банята и да се радвате на настроението, което те създават у вас и вашите гости. Ние ви предлагаме качество на разумни цени, а на вас оставяме правото да се възползвате.

Декорация и освежаване на въздуха в помещенията

Нашите чудесни ароматни пръчици ви дават перфектна възможност не само да освежите, но и да декорирате дома си по един оригинален и интересен начин. Където и да решите да поставите малкото стъклено шишенце с подредени в него уханни сламчици, то ще допълва интериора по много атрактивен, но ненатрапчив начин.

Всяка жена мечтае да създаде индивидуален отпечатък в своя дом, за да остави приятно впечатление у всеки гост или посетител. Нежните и свежи ухания, изпълващи стаите на дома ви със сигурност ще предизвикат приятни емоции у вашите гости и дори без да съзнават, те ще харесат и обикнат вашето жилище.

Защо да изберете този метод за ароматизиране на помещения?

Дифузьорите имат огромно предимство пред повечето конвенционални ароматизатори, предлагани в търговската мрежа. Те отделят своите благоухания много деликатно, така че въздухът да бъде постоянно свеж, но не по груб, неприятен и натрапчив начин. За разлика от повечето подобни продукти, тънките дървесни сламчици гарантират много по-дълготрайна свежест в помещенията, където се използват, тъй като са разработени така, че да дозират много внимателно уханието, което отделят.

Друго предимство на нашите ароматни пръчици е лесната им употреба. На практика от вас не се изискват никакви допълнителни усилия, освен да подредите сламчиците в стъкления флакон и да го поставите на стратегическо място, от което уханията ще се разпределят равномерно в цялото помещение. При нужда можете да размествате клечиците веднъж седмично, за да активирате нов прилив на свежест.

Приложение

Приложението на Bomb дифузьорите е огромно. Предвид липсата на специални изисквания за употреба, те могат да се използват буквално във всяко затворено помещение с наличие на неприятна миризма или там, където искате да създадете специална атмосфера. Не е нужно да ги палите, за да ги накарате да отделят своите нежни и дълготрайни ухания, а това ги прави безопасни за употреба на места, където се отглеждат малки деца или домашни любимци.

Прилив на аромати в банята

Ако обичате да прекарвате повече време във ваната, нашите ухайни клечки ще ви помогнат да се насладите пълноценно на една релаксираща процедура. Те ще създадат подходящата атмосфера, необходима, за да се отърсите от стреса на изминалия напрегнат ден и да се заредите с енергия и позитивно настроение в рамките на броени минути.

Уханията, излъчвани от нашите ароматни пръчици са създадени от опитни парфюмеристи, така че да създават определени психически настройки. Докато едни от тях действат успокояващо и отпускащо, то други стимулират нервната система чрез обонянието, за да можете да получите прилив на енергия преди важен и напрегнат ден.

Дълготрайни ухания в дома и офиса

Дифузьорите на Bomb Cosmetics ще изпълнят с невероятно чисти и свежи ухания всяко помещение, в което решите да ги използвате. Това може да е жилищно помещение, в което се усеща неприятна миризма или в което искате да създадете специална романтична атмосфера. Ако отглеждате домашен любимец, лесно ще елиминирате неприятните миризми в жилището с помощта на тези уникални иновативни ароматизатори.

Офисът е място, което се нуждае не по-малко от свежа и приятна миризма. Доказано е, че определени ухания стимулират умствената дейност и концентрацията и в същото време намаляват стреса, нервното напрежение и психическата умора, затова не се колебайте да използвате продуктите от тази категория на работното си място.

 • Birds of Paradise Reed DiffuserЕдин свеж, тропически аромат, ухаещ на плодове, подправки и екзотика...

  33.90лв.

 • Hey Macarena Reed DiffuserХайде да танцуваме манго Макарена с цитрусови нотки на сочна мандарина, тр..

  33.90лв.

 • Mango & Papaya Dream Reed DiffuserЕкзотичен аромат на сочно манго и свежа папая ще ви потопи в м..

  33.90лв.

 • Pink Rhubarb & Blackberry Reed DiffuserЕдна плодова комбинация от ревен и къпини пресъздава аром..

  33.90лв.

 • Raspberry Smoothie Reed DiffuserСмес от малини, боровинки и ягоди, завършващи със сладостта на ванил..

  33.90лв.

 • Sherbet Lemon Reed DiffuserОсвежете се с този аромат на лимонов шербет! Газирани цитрусови нотки ви ..

  33.90лв.

 • Strawberry Patchwork Reed DiffuserТози аромат наистина улавя британското лято и британския дух с тра..

  33.90лв.

 • Vanilla Macaroon Reed DiffuserСъблазнителна рецепта със сладка ванилия, смесена с бадеми, за да се с..

  33.90лв.