Литъл хоти

Литъл хоти

Литъл хоти – чудесен начин да създадете уют и приятно настроение в дома си.

Пламъкът на една горяща свещ има уникалното свойство да създава уют и интимна атмосфера във всяко помещение. Дори най-напрегнатият делничен ден може да остане на прага на дома ви ако вътре ви очакват мека топлина от запалена чаена свещ и арома лампа, в която се разтапят няколко уханни литъл хотис.

Лечението със специфични аромати води своето начало от древността, когато лекарствата и антидепресантите са били непознати. Днес все по-често се обръщаме към природата за помощ, когато страдаме физически или душевно, защото знаем, че това един, не само ефикасен, но напълно безопасен метод на лечение. Природата ни е дарила с огромно разнообразие от растения, които лекуват както с високото си съдържание на полезни съставки, така и със своите аромати, затова не бива да се лишаваме от тези безценни дарове.

Литъл хоти са продукти, които чудесно съчетават аромат, цветове и форми. Те дават възможност да се насладите на една нова форма на ароматерапия, която е не по-малко ефективна и приятна от останалите. Приложението на литъл хотис е изключително лесно – просто поставете няколко восъчни блокчета в арома лампа, запалете под тях чаена свещ и се пренесете в свят, изпълнен с приятни емоции, далеч от грижите и напрежението на модерния свят.

Литъл хотис можете да използвате в банята, като ги поставите до ваната. Така можете да превърнете горещата вана в уникална спа терапия, която ще повиши защитните сили на организма, ще подобри вашето настроение и ще облекчи дишането ви, в случай, че страдате от респираторни проблеми. Горещата ароматна вана е най-доброто средство да се предпазите от настинки и вируси в студените зимни месеци.

Защо да изберете литъл хоти от bomb.bg?

В онлайн магазина на bomb.bg ви предлагаме перфектни решения за ефективна ароматерапия, част от която е и ароматното свойство на малките, ръчно изляти восъчни блокчета. При нас ще откриете разнообразие от форми, цветове и аромати, които можете да използвате както самостоятелно, така и в комбинация, създавайки собствен букет от екзотични ухания.

  • Little Hottie Wax MeltsНово изживяване при ароматите за дома! Всеки Литъл Хотис е ръчно излят восък,..

    17.50лв.

  • Little Hottie single..

    0.50лв.