Сметанови свещи

Сметанови свещи

Всички деца обожават сметана, а за много от нас, порасналите това продължава да бъде валидно. Сметаната ни създава приятно настроение през всеки сезон, но нейният прелъстителен аромат ни въздейства най-силно през студените месеци от годината. Една купа със сметана може да накара нашия мозък да произвежда химични субстанции, познати като хормони на щастието, като за целта дори не е необходимо да виждаме сметаната, а само да усещаме нейното сладко ухание.

Ароматерапията е най-лесният и достъпен начин да излекуваме тялото и душата си от някоя болежка. Чрез ароматите можем както да се заредим с енергия, така и да успокоим превъзбудената си психика, а също да повишим защитните сили на организма, да облекчим болки и да подобрим дишането си.

Ръчно изработени свещи от bomb.bg

В онлайн магазина на bomb.bg ще откриете цяла категория, посветена на ароматерапията. Ние ви предлагаме ръчно изработени свещи, които ще ви върнат в детските години и ще ви обгърнат със своя деликатен аромат, на който ще се наслаждавате дълго.

Нашите продукти са плод на дългогодишно проучване върху свойствата на ароматите да въздействат на психиката. Не случайно сме избрали да ви предложим именно сметанови свещи – ние знаем как действа на настроението дори мисълта за пухкава бита сметана. При нас ще откриете огромно разнообразие от продукти, вариращи като цветове, форми и най-вече – аромати, които ще ви позволят да се насладите на най-ефективната домашна спа-терапия.

За да се сдобиете с чудесна ръчно изработена ароматна свещ вече не е необходимо да излизате и да обикаляте магазините, сблъсквайки се с тълпи от хора и с нелюбезни продавачи. Пазаруването от нашия магазин е максимално улеснено, като за целта трябва само да разгледате продуктите, да изберете най-подходящия за вас и да го поръчате, използвайки удобната онлайн платформа за пазаруване. Вашата покупка ще пристигне в дома ви бързо и в отлично състояние, очаквайки от вас единствено да ѝ се насладите максимално.

Красота, създадена от майсторска ръка

Това, което прави нашите ароматизиращи продукти предпочитани от милиони потребители по света е уникалното съчетание между изтънчена визия и дълготрайни плодово-цветни аромати. При нашите ръчно изработени свещи това съчетание се забелязва още по-осезаемо, тъй като те изпълняват функцията на чудесна декорация, дори когато не се използват по предназначение.

Характерно за продуктите от тази категория е, че те успяват по един неповторим начин да въздействат не само на обонянието, но и на визуалните ни рецептори. Красотата на всеки един от тези продукти се дължи на опитна майсторска ръка, а не на фабрична отливка, лишаваща артикулите от индивидуалност и собствен блясък.

Продуктите, създадени ръчно са ценени в много по-голяма степен от ценителите на красивото и оригиналното. Естетите са готови да заплатят дори по-висока цена, стига да могат да се наслаждават на продукт, докоснат от творец с богато въображение и ваятелски способности. Te са не просто средства за освежаване на въздуха в помещения, а произведения на изкуството, които си струва да притежавате.

Микс от пухкава сметана и плодови ухания

Нашите ръчно изработени свещи представляват идеално съчетание между визията на бита сметана, украсена от опитен сладкар и наситеният дъх на най-вкусните плодове. Обогатени с чисти Bomb Cosmetics етерични масла, продуктите от тази категория ви гарантират наситен аромат, който ще ви върне към любимите лакомства от детството.

Тези продукти ще ви дарят с неповторимия дъх на череши, къпини, ягоди, малини, портокал и май чанг, преплитащи се със сладкия аромат на пухкава бита сметана – един подобен аромат не може да остави сетивата ви безразлични. Дълготрайният мирис на чистите етерични масла, съдържащи се във всеки от продуктите от тази категория има доказана способност да въздейства на емоционалното ви състояние.

Стрес, тревога, психическа или физическа умора – това са все състояния, с които ароматите се справят успешно, стига да са подбрани и съчетани правилно, а нашите уханни сметанови свещи се отличават точно с това, че са изработени от специалисти с изтънчен професионален нюх и добро познаване на силата на ароматите.

Ръчно направени свещи, които ще ви радват дълго

Не само красиви и излъчващи опияняващи ухания, но и изключително дълготрайни, нашите ръчно изработени сметанови свещи ще създават уют и приятна атмосфера във всяко помещение. Можете да ги използвате в банята, докато се наслаждавате на пухкавата пяна във ваната или да ги поставите в спалнята, където можете да бъдете сигурни, че те ще елиминират с лекота всяка негативна емоция.

Всеки от събраните в тази категория продукти е подходящ за ароматизиране на всекидневната, кухнята или детската стая. Спокойно можете да ги използвате в офиса, за да създадете подходяща творческа атмосфера – тя ще подпомогне способността ви да се концентрирате върху важните и отговорни задачи и ще намали бързо нервното напрежение, стреса и умората.

Предупреждение

Предвид напълно автентичната визия на продуктите от тази категория, ние от Bomb.bg ви съветваме да съхранявате ароматните сметанови свещници на места, недостъпни за малки деца и домашни любимци, за да избегнете нежеланото им поглъщане. Тъй като този тип ароматизиращи средства действат чрез горене, не ви съветваме да ги оставяте за дълго без надзор, особено в помещения, където пребивават деца или домашни питомци.

 • Свещ в стъклена чаша Baby Powder Piped Glass Candle Време на горене: от 30 до 35 часа. Парфюм..

  24.10лв.

 • Свещ в стъклена чаша Bluebell Woods Piped Glass Candle Време на горене: от 30 до 35 часа. Опи..

  24.10лв.

 • Coming Up Roses piped Glass Candle Време на горене: от 30 до 35 часа. Парфюмен профил Смета..

  24.10лв.

 • Cotton Clouds piped Glass CandleВреме на горене: от 30 до 35 часа.Парфюмен профилСметанова свещ с чи..

  24.10лв.

 • Daisyland Piped Glass CandleВреме на горене: около 30-35 часаОписаниеЕдин забавен плодов коктейл от ..

  24.10лв.

 • Daydreamer Piped Glass CandleВреме на горене: около 30-35 часаОписаниеКрасива комбинация от роза, бе..

  24.10лв.

 • Festival Dream Piped CandleВреме на горене: от 30 до 35 часа.Парфюмен профилСметанова свещ с чисти е..

  24.10лв.

 • Flower Power piped Glass CandleВреме на горене: от 30 до 35 часа.Парфюмен профилСметанова свещ с чис..

  24.10лв.

 • Свещ в стъклена чаша Frozen Margarita Piped Glass Candle Време на горене: от 30 до 35 часа. О..

  24.10лв.

 • Свещ в стъклена чаша Fruit Firework Piped Glass Candle  Време на горене: от 30 до 35 часа. ..

  24.10лв.

 • Jade Princess Piped Glass CandleВреме на горене: от 30 до 35 часа.Парфюмен профилСметанова свещ с чи..

  24.10лв.

 • Lemon Drop Piped Glass CandleВреме на горене: до 35 часа.Парфюмен профилСметанова свещ с чисти етери..

  24.10лв.

 • Loco Coco Piped Glass CandleВреме на горене: около 30-35 часаОписаниеПривлекателен, гладък кокосов а..

  24.10лв.

 • Свещ в стъклена чаша Merrily on High Piped Glass Candle  Време на горене: от 30 до 35 часа...

  24.10лв.

 • Свещ в стъклена чаша Peach Bellini Piped Glass Candle Време на горене: от 30 до 35 часа. Опис..

  24.10лв.