Свещи плодов чай

Свещи плодов чай

Свещите – перфектно средство за ароматерапия.

Лечебните свойства на ароматите са доказали своята ефективност през годините. Тази лечебна практика не е нещо, което ние днес откриваме – тя датира още от древността. Шамани, жреци и лечители са използвали способността на някои треви, дървесни кори, смоли и билки да въздействат на човешката психика, като са ги горили по време на своите магически ритуали. Днес ние просто се връщаме към своите корени.

Ароматерапията заема важна част от, така наречените уелнес програми, прилагани в спа центровете. Всеки, който се е подлагал на такава процедура може да потвърди колко бързо ароматите успяват да намалят напрежението в тялото, нивото на стрес и умора, причинени от забързания начин на живот, който водим.

Спа центровете не са достъпни за всеки, но това съвсем не означава, че не можем да си подарим лечебна спа терапия в домашни условия. С подходящите средства всеки може да поглези сетивата си, създавайки си приятно настроение и лекувайки някои телесни болежки. Гореща вана, до която сте запалили ароматна свещ има много по-добри терапевтични свойства, а стая, в която гори такава е много по-малко вероятно да възникне конфликт.

Защо свещи Плодов чай?

Ние от bomb.bg предлагаме уникални продукти, които са плод на задълбочени научни изследвания. Продуктите от категория ‘’Ароматерапия’’ не правят изключение, като това се отнася в голяма степен за свещите Плодов чай. Всеки знае колко полезни са свойствата на топлия чай, особено когато от него се носи аромат на зрели плодове. Именно затова сме заложили точно на този метод на въздействие, защото плодовият чай ни връща в детството, когато животът ни е бил по-прост, спокоен и весел.

В нашия онлайн магазин ви даваме възможност да изберете чудесни продукти и да ги закупите по възможно най-удобния за вас начин. За да се сдобиете с ароматна свещ вече не е необходимо да обикаляте магазините, а само да използвате удобната форма за онлайн пазаруване. Ние ви предлагаме изключително качествени продукти на отлични цени, за да се възползвате от мощното въздействие на ароматерапията.

 • Blackcurrant & Raspberry Tea CandleВреме на горене: до 35 часа.Парфюмен профилАроматизирана свещ..

  24.10лв.

 • Chocwork Orange Mad Hatters Tea CandleВреме на горене: до 35 часа.Парфюмен профилШоколад и портокал ..

  24.10лв.

 • Cranberry & Pomegranate Tea CandleВреме на горене: до 35 часа.Парфюмен профилАроматизирана свещ ..

  24.10лв.

 • Emerald Sky Mad Hatters Tea CandleВреме на горене: до 35 часа.Парфюмен профилПриятен и ободряващ мод..

  24.10лв.

 • GOODNESS GRACIOUS GREEN TEA CANDLEВреме на горене: до 35 часа.Парфюмен профилПикантни нотки на лайм ..

  24.10лв.

 • Mulberry Storm Mad Hatters Tea CandleВреме на горене: до 35 часа.Парфюмен профилПлодов и зелен, този..

  24.10лв.

 • Orange Blossom Tea CandleВреме на горене: до 35 часа.Ароматизирана свещ с етерични масла, излята в п..

  24.10лв.

 • Pixie Twinkle Mad Hatters Tea CandleВреме на горене: до 35 часа.Парфюмен профилПикантното начало с а..

  24.10лв.

 • Violet Hi Mad Hatters Tea CandleВреме на горене: до 35 часа.Парфюмен профилЕнергични, ведри и свежи ..

  24.10лв.