Ароматни свещи в стъклени чаши

Ароматни свещи в стъклени чаши

Ароматите – най-приятната лечебна терапия.

Някои аромати могат да ни накарат да се отпуснем и почувстваме приятно, докато други могат да развалят дори най-ведрото настроение. Миризмите могат както да разболяват, така и да лекуват и за това има безброй доказателства в медицинската практика. Лечебната сила на ароматите са открили още древните жреци и лечители, използвали в своите ритуали специфични треви, смоли, дървесни кори и благовонни масла от цветя, билки и плодове.

Ароматерапията се прилага не само за лечение на тялото, но най-вече на душата. Някои ухания могат да лекуват схващания, напрежения и спазми, други да подобряват дишането, а трети да успокояват изтормозената и напрегната психика.Едновременното въздействие върху тялото и психиката е най-ефективният лечебен подход, защото, както знаем – щастливият човек е здрав човек, а стресът, на който сме подложени ежедневно е причина за голяма част от съвременните заболявания.

Ароматни свещи на топ цени от магазин bomb.bg

Чудесните ароматни свещи имат уникалното свойство да действат по два начина. На първо място, атмосферата в стаята изведнъж става по-задушевна и приятна – пламъкът и стопля тялото и отпуска по един невероятен начин. Неслучайно интимните вечери винаги се провеждат на светлината на чаени свещи. В съчетание с нежният пламък, ароматите, които тя освобождава допринасят допълнително за приятното настроение.

Ароматерапията с ароматни свещи е един от най-достъпните и лесни начини да поглезите душата и тялото си. От вас не се изискват никакви особени умения, време и средства – трябва просто да я запалите и да я оставите да свърши своята работа. Неусетно ще забележите, че се чувствате много по-спокойни, приятелски настроени към света, че дишате по-лесно и дълбоко и не изпитвате никакво напрежение в мускулите и ставите.

Допълнително удоволствие от нашите декоративни свещи ще изпитате чрез още едно свое сетиво – очите. Ние в bomb.bg ви предлагаме деликатен, чист разноцветен восък в елегантни чаши от рециклирано стъкло. Прозрачното стъкло ви дава възможност да виждате искрящите цветове, да се топлите от нейния пламък и да вдишвате изкусителните ѝ ухания.

Bomb.bg спокойно може да бъде наречен магазин за уникални аромати. На уханията, британската марка залага твърде много, тъй като те имат доказана способност да подобряват настроението и да създават специфична атмосфера. Всички ароматни свещи от тази категория притежават умението да въздействат на психическата настройка, премахвайки с лекота негативните емоции, умората и нервното напрежение.

Какво е приложението на нашите декоративни чаени свещи?

Продуктите от тази категория имат огромно приложение в арома терапията. Те могат да се използват във всяко затворено помещение, като това може да бъде вашият дом, офис или друг тип работно място. Нашите уникални чаени свещи съдържат чисти етерични Bomb масла, а за тях знаем, че са най-успешното средство за борба с тревогата, умората и стреса.

Ето къде можете да ги използвате:

На официалната трапеза

Непременно трябва да поставите една такава ароматна свещ на масата, около която сте събрали своите гости. Тя ще успее по един неповторим начин да накара вашите близки и приятели да се отпуснат и да се включат в общото забавление, независимо колко уморителен, напрегнат и изнервящ е бил денят им. С тях всеки празник ще се превърне в приятен спомен, а миризмите на храна, алкохол и цигарен дим няма да ви безпокоят изобщо.

 При романтични срещи

Пламъкът може да създаде подходяща задушевна атмосфера, както нищо друго не би могло. Ние ви предлагаме огромно разнообразие от декоративни свещи на ексклузивни цени, които със сигурност ще стопят напрежението и ще ви настроят на романтична вълна. Независимо дали поводът е романтична вечеря или чаша изтънчено питие, този продукт ще го направи специален, чувствен и незабравим.

В банята

Нищо не отпуска и не премахва стреса така успешно както топлата, пенлива вана, в която сте разтворили подходящо етерично масло и до която гори ухаен пламък, излъчващ наситени нежни мириси на екзотични цветя и свежи тропически плодове. Ароматната вана ще ви помогне да се освободите от неприятното настроение и да възстановите силите си след тежък и напрегнат ден.

В спалнята

Романтиката бързо може да напусне семейната спалня, ако тя се превърне единствено в място за почивка. Разбира се, почивката е важна и необходима както на тялото, така и на душата, но интимността е не по-малко важна. Използвайте някой от продуктите, подбрани в тази категория и се уверете сами – близостта, обичта и чувствеността ще се върнат по-силни от всякога.

В помещения, където ви тормозят неприятни миризми

В всеки дом и изобщо сграда има помещения, в които се натрупват неприятни миризми, които влошават приятната атмосфера. Миризмите на мухъл, на готвено, на изпражнения от домашния любимец или на цигарен дим са изключително неприятни и в същото време много трудни за премахване, особено с конвенционалните ароматизатори, предлагани в магазинната мрежа.

Ако искате да създадете уют и приятна атмосфера в своя дом или на работното си място, можете да го направите лесно и по много оригинален начин с чаени свещи от тази категория. Красивата им визия ще ги превърне в чудесна декорация за всяко помещение, докато нежното ухание на чисти етерични масла ще се погрижи за позитивната ви настройка и тази на всички останали хора, намиращи се в него.

 • Bleached Cotton Glass CandleВреме на горене: до 35 часа.Парфюмен профилАроматизирана свещ с етерични..

  18.70лв.

 • Blueberry Sundae CandleВреме на горене: до 35 часа.Парфюмен профилТъмни разглезващи плодови нотки на..

  18.70лв.

 • Eastern Promise Glass CandleВреме на горене: до 35 часа.Парфюмен профилАроматизирана свещ с етерични..

  18.70лв.

 • Geisha Glass CandleВреме на горене: до 35 часа.Парфюмен профилАроматизирана свещ с етерични масла, п..

  18.70лв.

 • Geranium & Red Poppy Glass CandleВреме на горене: до 35 часа.Парфюмен профилАроматизирана свещ с..

  18.70лв.

 • Glamour in the city Glass CandleВреме на горене: от 30 до 35 часа.Парфюмен профилТази свещ е ръчно и..

  18.70лв.

 • Green Coconut Glass CandleВреме на горене: до 35 часа.Парфюмен профилАроматизирана свещ с етерични м..

  18.70лв.

 • Green Tea Glass CandleВреме на горене: до 35 часа.Парфюмен профилАроматизирана свещ с етерични масла..

  18.70лв.

 • Marshmallow Root Glass CandleВреме на горене: до 35 часа.Парфюмен профилАроматизирана свещ с етеричн..

  18.70лв.

 • Parma Violet Glass CandleВреме на горене: до 35 часа.Парфюмен профилАроматизирана свещ с етерични ма..

  18.70лв.

 • Raindrops on Roses CandleВреме на горене: до 35 часа.Парфюмен профилОбодряващ и свеж , този елеганте..

  18.70лв.

 • Twinkle Star CandleВреме на горене: до 35 часа.Парфюмен профилТъмен и изтънчен, този аромат се отвар..

  18.70лв.

 • Twisted Willow Glass CandleВреме на горене: до 35 часа.Парфюмен профилАроматизирана свещ с етерични ..

  18.70лв.

 • Vanilla Fleur Glass CandleВреме на горене: до 35 часа.Парфюмен профилАроматизирана свещ с етерични м..

  18.70лв.

 • White Chocolate Truffle Glass CandleВреме на горене: до 35 часа.Парфюмен профилАроматизирана свещ с ..

  18.70лв.