• Geisha

Geisha

Наличност:На склад
Цена: 18.70лв.
Количество:
Форма за бърза поръчка

Бързите поръчки важат само за България!

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

0 отзива / Напишете отзив


Гласове: 31 Рейтинг: 4.6

Geisha Glass Candle

Време на горене: до 35 часа.

Парфюмен профил

Ароматизирана свещ с етерични масла, поставена в стъклена чаша от рециклирано стъкло. Енергизиращи цитрусови нотки на бергамот, мандарина и портокал  контрастират с пикантни отсенки на черен пипер и индийско орехче. Красивата цветна сърцевина обединява опияняваща роза, пачули и жасмин с пикантен шафран и карамфил. Завършекът е с крем ванилия и кехлибар, водещи  до дървесни нотки на кедър и сандал.

Указания за ползване

Поставете върху топлоизолираща повърхност. За да се избегне уголемяване на пламъка или пушене на свещта, да се подрязва фитилът до 5 мм. Угасете свещта, когато остават около 5мм от восъка. Уверете се, че свещта е далеч от запалими материали, въздушни течения или други източници на топлина (например печки, телевизори, радиатори).

Пазете восъка от всякакви замърсяващи остатъци, например използвани клечки кибрит / фитилени изрезки. Не движете свещта, докато свети или докато восъкът е разтопен. Да се съхранява на недостъпно за деца и домашни любимци място. Никога не оставяйте без надзор горяща свещ!


Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!