4 причини да си закупите базово масло от сладък бадем
Най-общо казано бадемът е ядка, която се среща в два основни варианта – горчив и сладък. В козметичната индустрия и кулинария се предпочита сладкият бадем, тъй като той не съдържа вредната за организма съставка, наречена амигдалин. Служи за направата на безброй козметични продукти, сред които най-ценен е базовото масло. Полезните му свойства са безспорни и трудно биха могли да се обобщят в няколко действия.Вътрешно и външно приемане на базовото масло

Това е сред основните причини, поради които мнозинството хора у нас и по света закупуват ценния за кожата и организма продукт. Освен външното му прилагане, неговия състав и свойства дават предпоставка клиента да го използва и чрез инжектиране. Ако страдате от проблеми с кожата, било то възпаление на епидермалните тъкани, акне, псориазис, екзема или друг вид заболявания, имате свободата сами да изберете метода за прилагане.

Състава на този продукт е изключително ценен и важен както за дълбоко хидратиране и подхранване, така и за подмладяване и изглаждане. Освен това мазната течност не оставя следи по кожата. Нанесен върху лицето, той бива абсорбиран моментално, без да осата след себе си неприятно лъщене.

Самостоятелна или комбинирана употреба

Подходящо за масажи, маслото от сладък бадем, дава предпоставка да се ползва самостоятелно или в комбинация с друг натурален продукт. Намира широко приложение в спа центровете. В ароматерапията неговото присъствие е задължително. Благодарение на всички полезни в състава му хранителни вещества, този продукт съумява да върши чудеса с хората.

Именно поради тази причина Бомб Козметикс ви дават възможността да се запознаете от близо с всяка една от ползите на маслото от бадем. Едно шишенце магична течност ви гарантира успокояване на нервната система, предотвратяване на стрес, умора, депресия и, разбира се, здрава и сияйна кожа.Средство за подхранване на косата

Голяма част от себеуважаващите се дами полагат неимоверни грижи и усилия за подобряване и поддръжка на тяхната визия. Това е така, понеже се приема, че външността на една жена е плод и отражение на нейната същност. Поради тази и още куп причини, нежната половина по целия свят се стреми към постигане на здрава, подхранена, жива и блестяща коса.

Съдържащо в състава си магнезий, желязо, витамини Б6 и омега 6 – мастни киселини, маслото от сладък бадем стимулира растежа и дава своя принос при регенериране на кожата на скалпа. Ако сте жертва на сух скалп и чувствате непрестанно дискомфорт, породен от сърбеж и раздразнение, то съвсем малко количество от продукта ще ви помогне да се избавите от съществуващия проблем.

Помага при растеж, като същевременно с това, придава здравина и блясък. Редовно масажиране по скалпа с минимално количество от продукта, е сигурно средство за избавянето ви от косопад. Като заедно с това подсилва и подхранва космените молекули и не им позволява те да се накъсват. Подхранвайки косата, то я прави да изглежда доста по-гъста от колкото е била преди време.

Здрава и хидратирана кожа

Бледожълто на цвят с лек приятен аромат, този продукт е истинско удоволствие и наслада за вашата кожа. Изцяло спомага за задържане влагата в епидермалните тъкани, като по този начин съдейства за нейната еластичност и гладкост. То е идеалното средство за справяне с бръчките, петната и несъвършенствата. Богатото, на витамин Е масло, се оказва идеален помощник и лечител за суха и загрубяла кожа.

Рехидратира до съвършенство, като паралелно с това премахва тъмните кръгове под очите, за чието действие много малко хора знаят. Подходящо е за почти всеки един тип кожа, като твърде често бива прилаган върху деца и бебета, тъй като ползите от него са несравними. Имате възможността да си закупите изцяло натурален продукт, предоставен ви от Бомб Козметикс, благодарение на който ще се превърнете в съучастник на всяка една от изброените му ползи.