After Party, или как да се възстановим след парти
Летния сезон е в разгара си и партитата зачестиха. Това е чудесно, но за да сме готови за всички приятни изненади, освен добро настроение трябва да имаме и набор от бързи решения за възтановяване на тялото ни след безсънните вечери. След дългите парти - нощи сутрините съвсем не са така блестящи, както бихме желали да бъдат.

Кожата ни е повяхнала, а умората от дългата нощ е оставила ясни следи по лицето ни.

Всичко би било по-лесно, ако подходим бързо и ползваме няколко бюти – хитринки за възстановяване.

За да се погрижим за възстановяването на духа и тялото си си, трябва да включим в програмата си ароматна вана в комбинация със свещ за истински релакс.

chocolate orange with lidchocwork orange

Препоръчително е ароматите им да съдържат успокояващи и отпускащи сетивата нотки.

Правилния избор за вана криймър със сладка основа и плодови нотки.

flower bazaar

Flower Bazaar Bath Creamer

cornflower and juniper berry single

Cornflower & Juniper Berry Bath Creamer

stress less

Stress Less Bath Creamer

Сладкия и вкусен аромат на свеща е получен от смесване на млечно какао със сочни цитрусови връхни нотки на клементина и червен портокал над ванилова база и ще ни накара да се почустваме незабравимо. Криймърът от своя страна ще се погрижи да поглези сетивата ни, а за целта трябва само да го потопиме в топла вана. Той се разпенва много бавно, но пък бързо ни кара да се почустваме на седмото небе като освобождава във водата плодови масла от какао и шеа, които овлажнят и подхранят кожата. Продуктите съдържат възхитителни парфюми и етерични масла, които ще ароматизират банята ни.

Завършeкът на деня ще бъде най-добър ако добавиме и възглавничката „Билков лечител”, за да облекчим болките в ставите и мускулите след тежката вечер. Преуморените ни от танци, крака и стави ще се почустват облекчени само за няколко минути. Просто трябва да затоплим този билков лечител в микровълновата печка и да го поставим върху всяко място, където имаме ставни или мускулни болки. Топлината и ароматите на маслата ще успокоят болките в крайниците ни и ще бъдем готови за следващото нощно приключение!

С тази възстановителна програма, можем да сме сигурни, че няма да откажем следващата покана за парти!