BOMB COSMETICS на Международно изложение Arena Professional
BOMB COSMETICS предизвика голям интерес от страна на посетителите на международното изложение Arena Professional, което се проведе от 02 до 04 октомври 2015 г.

Международно изложение Arena Professional e водещо събитие в България за професионална козметика, услуги, оборудване и обзавеждане за салони за красота и СПА центрове и се наложи като партньор на много международни събития като Евроазия (Турция), Интершарм (Русия) и International Nail Championship - BEAUTY DÜSSELDORF и др.

В 36-тото поред Международно изложение Arena Professional, което се проведе от 2 до 4 октомври в Интер Експо Център в София, взеха участие 64 компании от България, Франция, Русия, Украйна, Гърция и Словакия.

DSC_0201

Изложителите представиха своите най-нови продуктови иновации в различни областти на бюти индустрията, но натуралната козметика беше без конкуренция. Един от щандовете, който се радваше на голям интерес, бе този на марката Bomb Cosmetics - ръчно изработени натурални козметични продукти, сапуни и свещи, придобили популярност благодарение на своята чистота, нaтурални съставки и ръчна изработка.

DSC_0211

Съвременната визия на щанда с чудесен дизайн на панелите и качествени рекламни материали получи висока оценка от организаторите и участниците. Много гости на престижното събитие специално спряха пред него и си направиха снимки. Вниманието на посетителите бе привлечено от широката гама естествени, иновативни продукти за красота на тази британска компания, които се предлагат на пазарите в Европа и света с изключителен успех. Засилващата се популярност на марката в България, потвърдена и по време на изложението показа, че фирмата "Натурале-България", която е единствен представител за България на британската компания Bomb Cosmetics е на прав път!