Да подарим усмивка с подаръчните комплекти на Bomb!
Изкуството да подаряваме е лесно, когато имаме избор от много и разнообразни продукти! Когато трябва да избираме от множеството продукти с марката Bomb, да направим подарък е като детска игра, а ние сме децата, които се загубват в море от разнообразни цветове, форми и аромати, с които британският бранд ни залива!


sweetheart gift setchocolate ballotin gift set


С повод или без, винаги е приятно да направим подарък на някой! Още по-приятно е да видим усмивката му след това! А подаръчните комплекти на Bomb не могат да ни оставят безразлични! Те са като истински кутии пълни с лакомства и не случайно на тези с формата на шоколадови бонбони, пише да не се ядът.

Миксът от продукти за ароматизиране на ваната и нежно хидратиране на тялото е повече от изкушаващ – бонбони, мъфини и шоколодчета с аромати на мед, винилия и какао са малка част от красиво опокованите подаръчни комплекти на Bomb. В някои можем да открием етерични масла за вана, масажни блокчета и ръчно изработени сапуни. В други блъстърите и криймърите са съчетани със ароматни свещи в стъклени чаши за любителите на романтичния ритуал по вземане на вана с аромати.

Имайте предвид, че тези които съдържат бътъркъп са доста по-активни и подхранващи заради по-високото съдържание на масла, примерно като Hanami Gift Set. Комбинациите с класическите блъстъри ще предложат повече пяна и аромат, отколкото дълбока хидратация, но пък са подходящи за по-честа употреба – Bath Blasters Premium.

Всички комплекти обаче са опоковани в цветни и пъстри кутии и до една крият изненадващо много продукти, с които да направим подаръка си запомнящ се!


eomarjarabian nights tin candle

За тези, които ще кажат, че не им стига ще предложим да допълнят подаръка си с шишенце от етеричните масла на Bomb, които винаги са добра идея за любителити на по-наситените аромати.

Свещите в метални кутии също са чудесно допълнение, но бъдете внимателни в избора на аромати, добре е да съчетаваме ароматите и тяхното въздействие, така че да се допълват.

Ако например сме избрали комплект за вана с сладки и възбуждащи сетивата нотки като Love Rocks Gift Set е добре да съчетаваме със свещ с по-наситен и активен аромат като Arabian Nights. При етеричните масла положението е същото. Ароматите се допълват и подсилват, когато работят в една посока в зависимост от желания ефект – релакс и медитация или освежаване и зареждане с енергия.

Това ще прецените вие, защото знаете кого искате да зарадвате, а Bomb ще свърши останалото!