• Chocolate

Chocolate

Наличност:Не е наличен
Цена: 26.80лв.
Количество:

0 отзива / Напишете отзив


Гласове: 19 Рейтинг: 4.6

Подаръчен комплект Chocolate Ballotin

Шест тематични лакомства от разтопено какаово масло, опаковани в кутия Ballotin style gift box.

Най-новото попълнение на гамата подаръци на Ballotin Gift Set изкушение за всеки любител на шоколада и съдържа шест луксозно ръчно изработени продукти за баня - всички на тема „Шоколад” : Мелоу за вана Chocolate Криймър за вана Chocolate Orange Криймър за вана a VanillaChocolate Bath Gem Мелц за вана Chocolate Бътъркъп за вана Heart.

Всички, съдържат естествено какаово масло и етерични масла.

Указания за употреба

Пуснете вашия Bomb Cosmetics Bath Melts в топла вана и тя ще се разпени полека, освобождавайки овлажняващо какаово масло и масло от шеа във водата, които да овлажнят вашата кожа. Нашите Bath Melts за баня съдържат също възхитителни парфюми и етерични масла, които ще направят вашата баня да ухае прекрасно. Моля, уверете се, че са отмити всички венчелистчета от ваната, за да се предотврати случайно оцветяване след ползването й.

Пуснете вашия мeлоу за вана Bomb Cosmetics в топла вана и той ще се разпени бавно, освобождавайки във водата какаово масло, което ще хидратира вашата кожа. Bath Mallows съдържат също възхитителни парфюми и етерични масла, които ще станат причина, вашата баня да ухае прекрасно. Моля, уверете се, че сте измили добре банята след употреба, за да се предотврати случайно оцветяване. Да не се яде!

Пуснете вашия Bomb Cosmetics Bath Creamer в топла вана и той ще се разпени много бавно, освобождавайки във водата плодови масла от какао и шеа, които ще овлажнят и подхранят вашата кожа. Нашите криймъри за вана съдържат също възхитителни парфюми и етерични масла, които ще ароматизират вашата баня прекрасно. Моля, уверете се, че са отмити всички венчелистчета от ваната, за да се предотврати случайно оцветяване след ползването й.

Пуснете вашия Bomb Cosmetics бътъркъп във вана с топла вода и той ще се разпени полека, освобождавайки във водата хидратиращо какаово масло. Втрийте добре в кожата си за максимален ефект. Поради много високото съдържание на масло, може да се наложи да изплакнете ваната след употреба. Особено се препоръчва за хора със суха кожа.


Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!