• Soothing Lavender

Soothing Lavender

Наличност:На склад
Цена: 34.80лв.
Количество:
Форма за бърза поръчка

Бързите поръчки важат само за България!

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

0 отзива / Напишете отзив


Гласове: 18 Рейтинг: 4.7

Soothing Lavender Gift Set

Лавандулата е известна с релаксиращите си качества и един от най-лесно разпознаваемите флорални аромати. Несправедливо клише !? Лавандулата формира основата на много от най-известните, задържали се дълго време на пазара, фини парфюми.

Криймър за вана Lavender 30 гр. Този Bomb Cosmetics Bath Creamer е един от първите видове, които пуснахме и той все още остава твърд фаворит. А релаксиращия лавандулов аромат, съчетан с етерични масла от лавандула и здравец осигурява като преживяване едно тихо и спокойно къпане. Ръчно овалян в истински лавандулови венчелистчета.

Указания за употреба

Пуснете вашиякриймър за вана Bomb Cosmetics в топла вана и той ще се разпени много бавно, освобождавайки във водата плодови масла от какао и шеа, които ще овлажнят и подхранят вашата кожа. Нашите криймъри за вана съдържат също възхитителни парфюми и етерични масла, които ще ароматизират вашата баня прекрасно. Моля, уверете се, че са отмити всички венчелистчета от ваната, за да се предотврати случайно оцветяване след ползването и.

Олиото за вана Lavender 100 мл. С чисти етерични масла от лавандула, лайка и индийско орехче, известни с това, че подхранват, балансират и възстановяват, това олио за вана може да се използва във ваната или под душа, за да помогне за подобряване на свежестта на кожата ви.

Налейте две капачки от олиото за вана Rose във вана с топла вода, за да хидратира кожата ви по време на къпане. Моля, изплакнете всички листенца от банята веднага след употреба, за да се предотврати случайно оцветяване. Алтернатива: използвайте гъба или пръстите си, за да го втриете директно в кожата си по време на къпане.

Бластър за вана Sky Flower 120 гр. Тази ароматна рецепта, съчетаваща етерични масла на пачули и лавандула създава чувство за галеща любов в изобилие, а голямата порция от какаово масло и масло от коноп омекотява и дълбоко хидратира на кожата. Пуснете вашия Bomb Cosmetics Bath Blaster във вана с топла вода и вижте как той се разпенва, освобождавайки аромати и етерични масла, а содата бикарбонат омекотява водата. Изплакнете добре ваната след употреба.


Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!