• Flower to the People

Flower to the People

Наличност:На склад
Цена: 34.80лв.
Количество:
Форма за бърза поръчка

Бързите поръчки важат само за България!

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

0 отзива / Напишете отзив


Гласове: 16 Рейтинг: 4.8

Flower to the People Gift Set

Нето тегло: 470 гр.

Брюле за вана Флауър то дъ пийпъл 160 гр. Присъединете се към революцията и започнете да се наслаждавате на хидратиращото въздействие на естествените масла върху кожата ви и чудната сила на етерични масла от пачули и градински чай, които също помагат да се охлади и успокои ума.

Бластър за вана Електрик Дейзиланд 120 гр. Пътувайте с мен до Дейзиленд с уханията на цветя от далечни земи, с финия аромат на етерични масла от лимонена трева и мащерка, която ще ви помогне да се вдъхновите, разтопите и избухнете като шампанско!

Мелоу за вана Дейдриймър 30 гр. Нека денят тече с помощта на успокояващите чисти етерични масла от здравец и дълбоко релаксираща лавандула, докато се наслаждавате на подхранването на кожата ви с естествени масла.

Бластър за вана Пинк Лейди 160 гр. Присъединете се към бандата на Pink Lady и пуснете този лек и бляскав бластър във вашата вана. Със страхотен аромат на бергамот и чисти масла от бергамот и портокал за съживяване, освежаване и укрепване, за да сте готови за идващата нощ!

Криймър за вана Mellow Meadows 30 гр.

Указания за употреба

Използвайте вашето брюле за вана Bomb Cosmetics до четири пъти, като го пуснете във ваната с топла вода и позволите на част от него да се разтопи. Вашият Bath Brulee ще се разпени много фино, ще освободи хидратиращо какаово масло и ще омекоти водата.

Втрийте кремообразната пяна в кожата си по време на къпане. Не забравяйте да позволите само на част от вашия Bath Brulee да се разтвори и го извадете от банята, за да спестите останалата част за следващия път. Измийте всякакви венчелистчета след употреба, за да се предотврати случайно оцветяване на банята.

Пуснете вашия бластър за вана Bomb Cosmetics във вана с топла вода и вижте как той се разпенва, освобождавайки аромати и етерични масла, а содата бикарбонат омекотява водата. Изплакнете добре ваната след употреба.

Пуснете вашия малоу за вана Bomb Cosmetics в топла вана и той ще се разпени бавно, освобождавайки във водата какаово масло, което ще хидратира вашата кожа. Bath Mallows съдържат също възхитителни парфюми и етерични масла, които ще станат причина, вашата баня да ухае прекрасно. Моля, уверете се, че сте измили добре банята след употреба, за да се предотврати случайно оцветяване. Да не се яде!

Пуснете вашия криймър за вана Bomb Cosmetics в топла вана и той ще се разпени много бавно, освобождавайки във водата плодови масла от какао и шеа, които ще овлажнят и подхранят вашата кожа. Нашите криймъри за вана съдържат също възхитителни парфюми и етерични масла, които ще ароматизират вашата баня прекрасно. Моля, уверете се, че са отмити всички венчелистчета от ваната, за да се предотврати случайно оцветяване след ползването й.


Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!