• Geranium & Red Poppy

Geranium & Red Poppy

Наличност:На склад
Цена: 34.80лв.
Количество:
Форма за бърза поръчка

Бързите поръчки важат само за България!

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

0 отзива / Напишете отзив


Гласове: 26 Рейтинг: 4.3

Geranium & Red Poppy Gift Set

Съдържа по един от следните: Свещ в стъклена чаша Geranium & Red Poppy, с аромати на здравец и мак, и масла от здравец и роза. Криймър за вана Hearts Desire, с чисти етерични масла от здравец, иланг-иланг и над 20% масла от какао и шеа - 30 гр. Мелоу за вана Wild Strawberries, с чисти етерични масла от здравец и розмарин - 30 гр.

Указания за употреба

Поставете свещта върху топлоизолираща повърхност. За да се избегне уголемяване на пламъка или пушенето на свещта, да се подрязва фитилът до 5 мм. Угасете свещта, когато остават 5mm (1/4 ") от восъка. Уверете се, че свещта е далеч от запалими материали, въздушни течения или други източници на топлина (например печки, телевизори, радиатори).

Пазете восъка от всякакви замърсяващи остатъци, например използвани клечки кибрит /фитилени отрезки. Не движете свещта, докато свети или докато восъкът е разтопен. Да се съхранява на недостъпно за деца и домашни любимци място.

Пуснете вашия криймър за вана Bomb Cosmetics в топла вана и той ще се разпени много бавно, освобождавайки във водата плодови масла от какао и шеа, които ще овлажнят и подхранят вашата кожа. Нашите криймъри за вана съдържат също възхитителни парфюми и етерични масла, които ще ароматизират вашата баня прекрасно. Моля, уверете се, че са отмити всички венчелистчета от ваната, за да се предотврати случайно оцветяване след ползването й.

Пуснете вашия мелоу за вана Bomb Cosmetics в топла вана и той ще се разпени бавно, освобождавайки във водата какаово масло, което ще хидратира вашата кожа. Bath Mallows съдържат също възхитителни парфюми и етерични масла, които ще станат причина, вашата баня да ухае прекрасно. Моля, уверете се, че сте измили добре банята след употреба, за да се предотврати случайно оцветяване. Да не се яде!


Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!