• Hanami

Hanami

Наличност:На склад
Цена: 34.80лв.
Количество:
Форма за бърза поръчка

Бързите поръчки важат само за България!

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

0 отзива / Напишете отзив


Гласове: 20 Рейтинг: 4.5

Hanami Gift Set

Съдържа по един от следните: Свещ в стъклена чаша Hanami, Бътъркъп за вана Rosebud 30 гр, Криймър за вана Olive Garden 30 гр.

Указания за употреба

Поставете свещта върху топлоизолираща повърхност. За да се избегне уголемяване на пламъка или пушенето на свещта, да се подрязва фитилът до 5 мм. Угасете свещта, когато остават 5 mm (1/4 ") от восъка. Уверете се, че свещта е далеч от запалими материали, въздушни течения или други източници на топлина (например печки, телевизори, радиатори).

Пазете восъка от всякакви замърсяващи остатъци, например използвани клечки кибрит / фитилени отрезки. Не движете свещта, докато свети или докато восъкът е разтопен. Да се съхранява на недостъпно за деца и домашни любимци място.

Пуснете вашия Bomb Cosmetics бътъркъп във вана с топла вода и той ще се разпени полека, освобождавайки във водата хидратиращо какаово масло. Втрийте добре в кожата си за максимален ефект. Поради много високото съдържание на масло, може да се наложи да изплакнете ваната след употреба. Особено се препоръчва за хора със суха кожа.

Пуснете вашия криймър за вана Bomb Cosmetics в топла вана и той ще се разпени много бавно, освобождавайки във водата плодови масла от какао и шеа, които ще овлажнят и подхранят вашата кожа. Нашите криймъри за вана съдържат също възхитителни парфюми и етерични масла, които ще ароматизират вашата баня прекрасно. Моля, уверете се, че са отмити всички венчелистчета от ваната, за да се предотврати случайно оцветяване след ползването и.


Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!