• Handbags and Gladrags

Handbags and Gladrags

Наличност:На склад
Цена: 42.00лв.
Количество:
Форма за бърза поръчка

Бързите поръчки важат само за България!

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

0 отзива / Напишете отзив


Гласове: 19 Рейтинг: 4.6

Handbags and Gladrags Gift Set

Нето тегло: 585 гр.

Съдържа по един от следните продукти

Бластър за вана Попи Хилс 160 гр. С релаксиращи етерични масла от здравец и кедър и аромати на здравец и мак. Освежаващо! Бластър за вана Електрик Дейзиланд 120 гр.Пътувайте с мен до Дейзиленд с уханията на цветя от далечни земи, с финния аромат на етерични масла от лимонена трева и мащерка, която ще ви помогне да се вдъхновите, разтопите и избухнете като шампанско! Ръчно приготвен сапун Флорал Букет 100 гр.

Един чудесен цветен сапун с аромат, напомнящ обляна в слънце поляна, създаден, за да донесе светлина в живота ви, използвайки силата на етеричните масла на лавандула и иланг-иланг, които ще ви дадат чувство за благоденствие. Ръчно приготвен сапун Сюд Седъкшън 100 гр. Предай се на удоволствието от тази пенеста смес, включваща етерични масла от лавандула и иланг-иланг, които ще накарат вашите сетива да изтръпнат от главата до петите.

Тюлип за вана Мармалейди 85 гр. Освежаващ, подмладяващ тюлип за вана с масла от какао и шеа и чисти етерични масла от мандарина и грейпфрут, които помагат да тонизирате кожата си и подобрите настроението си.

Криймър за вана Суийт Тфинг 30 гр. Сладките неща винаги идват в малки опаковки и нищо не може да бъде по-близо до истината от тази сметанова бомбичка с пръски на  дъгата.Съдържа  етерични масла от лавандула и здравец.

Указания за употреба

Пуснете вашия бластър за вана Bomb Cosmetics във вана с топла вода и вижте как той се разпенва, освобождавайки аромати и етерични масла, а содата бикарбонат омекотява водата. Изплакнете добре ваната след употреба. Сапуните Bomb Cosmetics може да се използват като всеки друг сапун, но те са много по-меки.

Просто разтривайте калъпчето многократно между мокри ръце, докато не се образува пяна, с която да почистите кожата си. Друга възможност е, да натриете гъба с парчето сапун. Пуснете вашия криймър за вана Bomb Cosmetics в топла вана и той ще се разпени много бавно, освобождавайки във водата плодови масла от какао и шеа, които ще овлажнят и подхранят вашата кожа.

Нашите криймъри за вана съдържат също възхитителни парфюми и етерични масла, които ще ароматизират вашата баня прекрасно. Моля, уверете се, че са отмити всички венчелистчета от ваната, за да се предотврати случайно оцветяване след ползването й. Използвайте вашия тюлип за вана Bomb Cosmetics до четири пъти, като го пуснете в пълната с топла вода вана и позволите на част от него да се разтопи.

Вашият Bath Tulip ще се разпени много фино с освобождаване на овлажняващо какаово масло и ще омекоти водата. Втрийте кремообразната пяна в кожата си по време на къпане. Не забравяйте да позволите само на част от вашия Bath Tulip да се разтвори и го извадете от банята, за да спестите останалата част за следващия път. Измийте всякакви венчелистчета след употреба, за да се предотврати случайно оцветяване на банята.


Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!