• Je Taime Valentines

Je Taime Valentines

Наличност:Не е наличен
Цена: 34.80лв.
Количество:

0 отзива / Напишете отзив


Гласове: 27 Рейтинг: 4.3

Je Taime Valentines Gift Set 

Нето тегло: 550 гр.

Съдържа по един от следните

  • Сапун Ruby Vegas 100 гр.;
  • Бластър за вана Summer of Love 160 гр.;
  • Криймър за вана Love Cloud 30 гр.;
  • Бластър за вана Bedazzled 160 гр.;
  • Сапун Crazy Cupid 100 гр.;

Парфюмен профил

Ръчно приготвен сапун Руби ВегасСапун с ефектен аромат и розова сърцевина, изпълнен от чисти етерични масла, създаден, за да улови емоцията и блясъка на града, който никога не спи. Бластър за вана Самър ъф ЛавТова е лятото на любовта! Отдайте се на аромата на ягоди и сметана и докато се потапяте в разкошните ухания, нека чистите етерични масла от ветиверт и пачули засилят вашето посвещаване на емоциите.

Криймър за вана Лав Клауд. Плувайте на любовния облак като пухкав пакет от чисто блаженство, така както небесни аромати от бели шоколадови трюфели, пачули и иланг-иланг галят вашите любовни генератори с фигуративните пръсти от масла на какао и шеа. Бластър за вана БедазълдС богат и чувствен аромат, гарниран с етерични масла от иланг-иланг и сладък портокал, този бластър за вана е предназначен да ви накара да се почувствате секси и много съблазнителни.

Ръчно приготвен сапун Крейзи Кюпид Купидон ще ви изправи на крака с вълнуващи аромати и обогатяващи тялото етерични масла от лавандула, лайка и достатъчно иланг-иланг, за да направи дори една монахиня да се чувства нервна.

Указания за употреба

Пуснете вашия бластър за вана Bomb Cosmetics във вана с топла вода и вижте как той се разпенва, освобождавайки аромати и етерични масла, а содата бикарбонат омекотява водата. Изплакнете добре ваната след употреба.

Пуснете вашия криймър за вана Bomb Cosmetics в топла вана и той ще се разпени много бавно, освобождавайки във водата плодови масла от какао и шеа, които ще овлажнят и подхранят вашата кожа. Нашите криймъри за вана съдържат също възхитителни парфюми и етерични масла, които ще ароматизират вашата баня прекрасно.

Моля, уверете се, че са отмити всички венчелистчета от ваната, за да се предотврати случайно оцветяване след ползването й. Сапуните Bomb Cosmetics може да се използват като всеки друг сапун, но те са много по-меки. Просто разтривайте калъпчето многократно между мокри ръце, докато не се образува пяна, с която да почистите кожата си. Друга възможност е, да натриете гъба с парчето сапун.


Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!