• Mrs Miracles

Mrs Miracles

Наличност:Не е наличен
Цена: 37.50лв.
Количество:

0 отзива / Напишете отзив


Гласове: 33 Рейтинг: 4.3

Mrs Miracles Gift Set

Нето тегло: 340 гр.

Съдържа по един от следните

Душ масло Сеншуъл Роуз 100 мл.С чисти етерични масла от здравец, иланг-иланг и роза, известни с това,че подхранват балансират и възстановяват кожата. Може да се използва под душа или във ваната, за да възвърнете еластичността на кожата си. Сипете една капачка във ваната или намажете тялото си, докато сте под душа.

Ръчно приготвен сапун Бийчкомбър 100 гр. Нека успокояващите вълни на кокос минат през вас, докато затоплящите прегръдки на етеричните масла от иланг-иланг и май чанг /тропическа върбинка/ ви помагат и предизвикват чувство на щастие и благополучие.

Криймър за вана Стрес Лес 30 гр. Ароматен, успокояващ криймър за вана, направен на ръка с чисто какао и масло от шеа, след това отъркалян в листа от кориандър и украсен с розови пъпки. Препълнен с чисто етерично масло от ветивер и масло от сладък бадем за подхранване и изглаждане на кожата ви.

Бластър за вана Дарк Харт 80 гр. Ще бъдете удивени от този взрив на горски плодове! Това е бластър от плодов касис, разбъркан с какаово масло и масло от шеа за овлажняване на вашата кожа Той също така включва масло от семена на касис и чисто етерично масло от пачули, които действат стимулиращо и тонизиращо.

Мелоу за вана Лав Бадс 30 гр. Зарадвайте вашата баня с тази чувствена, релаксираща бомбичка мелоу с какаово масло и масло от шеа за овлажняване и подхранване. Ние също така сме добавили етерични масла на роза и лавандула, за да се отпуснете.

Указания за употреба

Сапуните Bomb Cosmetics може да се използват като всеки друг сапун, но те са много по-меки. Просто разтривайте калъпчето многократно между мокри ръце, докато не се образува пяна, с която да почистите кожата си. Друга възможност е, да натриете гъба с парчето сапун.

Пуснете вашия криймър за вана Bomb Cosmetics в топла вана и той ще се разпени много бавно, освобождавайки във водата плодови масла от какао и шеа, които ще овлажнят и подхранят вашата кожа. Нашите криймъри за вана съдържат също възхитителни парфюми и етерични масла, които ще ароматизират вашата баня прекрасно. Моля, уверете се, че са отмити всички венчелистчета от ваната, за да се предотврати случайно оцветяване след ползването й.

Добавете една пълна капачка Bomb Cosmetics Shower Oil към ваната или намажете тялото си, докато вземате душ. Пуснете вашия мелоу за вана Bomb Cosmetics в топла вана и той ще се разпени бавно, освобождавайки във водата какаово масло, което ще хидратира вашата кожа.

Bath Mallows съдържат също възхитителни парфюми и етерични масла, които ще станат причина, вашата баня да ухае прекрасно. Моля, уверете се, че сте измили добре ваната след употреба, за да се предотврати случайно оцветяване. Да не се яде!

Пуснете вашия бластър за вана Bomb Cosmetics във вана с топла вода и вижте как той се разпенва, освобождавайки аромати и етерични масла, а содата бикарбонат омекотява водата. Изплакнете добре ваната след употреба.


Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!