• Bath Brûlée x 3

Bath Brûlée x 3

Наличност:На склад
Цена: 26.80лв.
Количество:
Форма за бърза поръчка

Бързите поръчки важат само за България!

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

0 отзива / Напишете отзив


Гласове: 28 Рейтинг: 4.5

Bath Brûlée x 3 Gift Set

Нето тегло: 480 гр.

Брюле за вана Стробърис енд Дриймс 160 гр. Вдишайте ароматните ухания, които ще завладеят цялото ви същество, докато подхранващите кожата масла от какао и шеа, смесени с етерични масла от лайка и кардамон, ще освободят вашия потенциал.

Брюле за вана Лейзи Лавендер 160 гр.Окъпете тялото си с любовна лавандула, като изберете етерични масла от лавандула и иланг-иланг, които носят успокоение и ви пренасят в състояние на дълбока релаксация.

Брюле за вана Милк енд Хъни 160 гр. Мляко и мед! Тези два парфюмни акорда са разтопени заедно, за да осигурят перфектен аромат на затоплящата сърцевина, след това смесена с успокояваща лайка, цветове иланг-иланг и етерично масло от лавандула.

Указания за употреба

Използвайте вашето брюле за вана Bomb Cosmetics до четири пъти, като го пуснете във ваната с топла вода и позволите на част от него да се разтопи. Вашият Bath Brulee ще се разпени много фино, ще освободи хидратиращо какаово масло и ще омекоти водата. Втрийте кремообразната пяна в кожата си по време на къпане.

Не забравяйте да позволите само на част от вашия Bath Brulee да се разтвори и го извадете от ваната, за да спестите останалата част за следващия път. Измийте всички венчелистчета от ваната, след употреба, за да се предотврати случайно оцветяване на ваната.


Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!