• Cloud Nine

Cloud Nine

Наличност:На склад
Цена: 42.00лв.
Количество:
Форма за бърза поръчка

Бързите поръчки важат само за България!

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

0 отзива / Напишете отзив


Гласове: 22 Рейтинг: 4.6

Cloud Nine Gift Pack

Нето тегло: 355 гр.

Съдържа по един от следните продукти

  • Бластър за вана Poppy Hills Bath Blaster 160 гр.;
  • Тюлип за вана Butterfly Ball Bath Tulip 85 гр.;
  • Криймър за вана Purple Passion Bath Creamer 30 гр.;
  • Малоу за вана Shea Bliss Bath Mallow 30 гр.;
  • Масажно блокче Cloud 9 Massage Bar 50 гр.;

Указания за употреба

Пуснете вашия Bomb Cosmetics Bath Blaster във вана с топла вода и вижте как той се разпенва, освобождавайки аромати и етерични масла, а содата бикарбонат омекотява водата. Изплакнете добре ваната след употреба.

Използвайте вашия Bath Tulip до четири пъти, като го пуснете в банята и позволите на част от него да се разтопи. Вашият Bath Tulip ще се разпени много финно с освобождаване на овлажняващо какаово масло и ще омекоти водата. Втрийте кремообразната пяна в кожата си по време на къпане. Не забравяйте да позволите само на част от вашия Bath Tulip да се разтвори и го извадете от банята, за да спестите останалата част за следващия път. Измийте всякакви венчелистчета след употреба, за да се предотврати случайно оцветяване на ваната.

Нашите Bath Creamers съдържат също възхитителни парфюми и етерични масла, които ще станат причина, вашата баня да ухае прекрасно. Моля, уверете се, че са отмити всички венчелистчета от ваната, за да се предотврати случайно оцветяване след ползването и.

Пуснете вашия малоу за вана Bomb Cosmetics във вана с топла вода и той ще се разпени полека, освобождавайки във водата масло от какао, което ще хидратира в дълбочина вашата кожа. Нашите Bath Mallows съдържат също възхитителни парфюми и етерични масла, които ще станат причина, вашата баня да ухае прекрасно. Моля, уверете се, че сте измили добре банята след ползването й, за да се предотврати случайно оцветяване. Да не се яде!

Вашето масажно блокче Bomb Cosmetics е направено почти изцяло от какаово масло, което се разтапя при телесна температура. Задръжте блокчето внимателно между дланите на ръцете си и то ще се стопи леко. Използвайте маслото върху пръстите, за да масажирате нежно кожата си. Съхранявайте масажното блокче на хладно място.


Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!