• Pretty in Pink

Pretty in Pink

Наличност:На склад
Цена: 34.80лв.
Количество:
Форма за бърза поръчка

Бързите поръчки важат само за България!

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

0 отзива / Напишете отзив


Гласове: 13 Рейтинг: 4.6

Pretty in Pink Gift Set

Нето тегло: 480 гр.

Съдържа по един от следните

Ръчно приготвен сапун Крейзи Кюпид 100 гр. Купидон ще ви изправи на крака с вълнуващи аромати и обогатяващи тялото етерични масла от лавандула, лайка и достатъчно иланг-иланг, за да направи дори една монахиня да се чувства нервна.

Мъфин за вана Стробъри мини 30 гр. Приятно хидратиращ малък бътъркъп за вана с етерични масла от лайка и кардамон.

Бластър за вана Дъ Хай Лайф 160 гр. Отпуснете се напълно и живейте живота си в уханните облаци от шампанско и ягоди, като приятно глезещите кожата масла от иланг-иланг и роза се носят около вас.

Бластър за вана Флауър 160 гр. Меки аромати и нотки на теменужка, ванилия и роза изпълват банята и успокояват кожата ви. Погледнете към природата за вдъхновение и обновление, и плувайте като цвете в града.

Мелоу за вана Фийлдс ъф Джой 30 гр.Нека се скитаме бавно през полята, аз ще ви водя към полето на радостта! Нашите проблеми бавно изчезват, така, задръжте ръката си в ръката ми и нека етерични масла от джинджифил и мандарина ви накарат да се отпуснете чувствено и ви успокоят.

Указания за употреба

Пуснете вашия бластър за вана Bomb Cosmetics във вана с топла вода и вижте как той се разпенва, освобождавайки аромати и етерични масла, а содата бикарбонат омекотява водата. Изплакнете добре ваната след употреба.

Пуснете вашия мелоу за вана Bomb Cosmetics в топла вана и той ще се разпени бавно, освобождавайки във водата какаово масло, което ще хидратира вашата кожа. Bath Mallows съдържат също възхитителни парфюми и етерични масла, които ще станат причина, вашата баня да ухае прекрасно. Моля, уверете се, че сте измили добре ваната след употреба, за да се предотврати случайно оцветяване. Да не се яде!

Пуснете вашия Bomb Cosmetics мъфин във вана с топла вода и той ще се разпени полека, освобождавайки във водата хидратиращо какаово масло. Втрийте добре в кожата си за максимален ефект. Поради много високото съдържание на масло, може да се наложи да изплакнете ваната след употреба. Особено се препоръчва за хора със суха кожа.

Сапуните Bomb Cosmetics може да се използват като всеки друг сапун, но те са много по-меки. Просто разтривайте калъпчето многократно между мокри ръце, докато не се образува пяна, с която да почистите кожата си. Друга възможност е, да натриете гъба с парчето сапун.


Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!