• Summer of Love

Summer of Love

Наличност:Не е наличен
Цена: 26.80лв.
Количество:

0 отзива / Напишете отзив


Гласове: 22 Рейтинг: 4.7

Подаръчен комплект Summer of Love

Най-новото попълнение на гамата подаръци Ballotin Gift Set е задължително за всеки любител на слънцето и съдържа шест луксозни ръчно изработени продукти за баня на тема „Обичам лятото”. Бластър за вана Goodnight Honey Масажното блокче Summer Honey Мeлоу за вана Raspberry Ripple Мeлоу за вана Yellow Daisy

Всички, съдържат естествено какаово масло и етерични масла.

Указания за употреба

Пуснете вашия бластър за вана Bomb Cosmetics във вана с топла вода и вижте как той се разпенва, освобождавайки аромати и етерични масла, а содата бикарбонат омекотява водата. Изплакнете добре ваната след употреба. Задръжте масажното блокче Bomb Cosmetics внимателно между дланите на ръцете си и то ще се стопи леко. Използвайте маслото върху пръстите, за да масажирате нежно кожата си и я овлажните добре.

Пуснете вашия мeлоу за вана Bomb Cosmetics в топла вана и той ще се разпени бавно, освобождавайки във водата какаово масло, което ще хидратира вашата кожа. Bath Mallows съдържат също възхитителни парфюми и етерични масла, които ще станат причина, вашата баня да ухае прекрасно. Моля, уверете се, че сте измили добре банята след употреба, за да се предотврати случайно оцветяване. Да не се яде!


Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!