• Vintage Velvet

Vintage Velvet

Наличност:На склад
Цена: 34.80лв.
Количество:
Форма за бърза поръчка

Бързите поръчки важат само за България!

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

0 отзива / Напишете отзив


Гласове: 22 Рейтинг: 4.9

Vintage Velvet Gift Set

Нето тегло: 400 гр.

Съдържа по един от следните

Бластър за вана Винтидж Роузхип 160 гр. Старомоден, чувствен и естествен аромат от минали години поздравява обонянието ви с чисти етерични масла от пачули и здравец и омекотява кожата ви.

Криймър за вана Роуз 30 гр. С лек, съвременен аромат, този криймър за вана Bomb Cosmetics също е овалян на ръка в най-високо качество листенца от цвят на мароканска роза.

Бластър за вана Велвет Ъндърграунд 80 гр. Спуснете се в Ъндърграунда с чистия, но страстен аромат, гарниран с масло от какао и шеа, които ще овлажнят и изгладят кожата ви. Ние ги смесваме с етерични масла от жасмин и лавандула, за изглаждане, изглаждане и активизиране!

Бътъркъп за вана Роузбъд 30 гр. Красиво оформен Bath Buttercup с етерични масла от здравец и лавандула и истинска изсушена розова пъпка на върха. С масло от какао и шеа за дълбоко овлажняване на кожата ви.

Сапун Биджуълд 100 гр. Бляскав, изящно ухаещ сапун с етерично масло от камелина, обичано от кожата.Той ще зарадва сетивата и омекоти кожата ви.

Указания за употреба

Пуснете вашия бластър за вана Bomb Cosmetics във вана с топла вода и вижте как той се разпенва, освобождавайки аромати и етерични масла, а содата бикарбонат омекотява водата. Изплакнете добре ваната след употреба.

Пуснете вашия криймър за вана Bomb Cosmetics в топла вана и той ще се разпени много бавно, освобождавайки във водата плодови масла от какао и шеа, които ще овлажнят и подхранят вашата кожа. Нашите криймъри за вана съдържат също възхитителни парфюми и етерични масла, които ще ароматизират вашата баня прекрасно. Моля, уверете се, че са отмити всички венчелистчета от ваната, за да се предотврати случайно оцветяване след ползването й.

Пуснете вашия Bomb Cosmetics бътъркъп във вана с топла вода и той ще се разпени полека, освобождавайки във водата хидратиращо какаово масло. Втрийте добре в кожата си за максимален ефект. Поради много високото съдържание на масло, може да се наложи да изплакнете ваната след употреба. Особено се препоръчва за хора със суха кожа.

Сапуните Bomb Cosmetics може да се използват като всеки друг сапун, но те са много по-меки. Просто разтривайте калъпчето многократно между мокри ръце, докато не се образува пяна, с която да почистите кожата си. Друга възможност е, да натриете гъба с парчето сапун.


Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!