Сапуни

Защо е важно да използваме качествени натурални сапуни?

Хигиената е нещо изключително важно за съвременния човек. Тя е основна предпоставка за здраве, високо самочувствие и не на последно място за пълноценни социални контакти. Сапунът е може би една от най-ценните придобивки за човечеството, но тук трябва да уточним, че не всеки продукт може да ни даде това, от което се нуждаем.

Те могат сериозно да навредят на нашата кожа, като освен дехидратация, те могат дори да предизвикат алергии, раздразнения и възпаления. Изборът на измиващ продукт е това, което ще ни позволи да извлечем максимални ползи и да сведем щетите до минимум, а изборът в свят, в който съществува изобилие от средства за измиване е вероятно най-трудната задача.

Как да открием правилния сапун?

Ако страдате от чувствителна и склонна към изсушаване кожа е наистина изключително важно да откриете подходящия за вашите нужди продукт, а това означава да вземете под внимание някои съществени особености на различните видове. Това, за което трябва задължително да следите е:

 • Марката – Престижните и утвърдени марки често са гарант за високото качество на продуктите. Изберете сапун, който може да е малко по-скъп, но със сигурност няма да ви причини здравословни проблеми;
 • Съдържание – Винаги се запознавайте със съдържанието, изписано на опаковката и избирайте продукти, в които са вложени неагресивни измивни компоненти и най-вече натурални растителни масла, защото те ще хидратират добре вашата кожа;
 • Предназначение – Има сапуни за ръце, за тяло и такива, специално изработени, да ви поглезят. Съобразявайте продуктите с целите, за които ще ги използвате, за да извлечете максимум ползи от тяхната употреба;

Какво ви предлага bomb.bg?

В онлайн магазина на bomb.bg ще откриете уникални сапуни с натурални съставки – такива, каквито трудно ще намерите дори в магазините за козметика. Ние ви предлагаме три категории от този продукт:

 • За душ;
 • Ръчно приготвени;
 • Течни 

Всяка от тези категории натурални сапуни има своето специално предназначение, но това което е общото между тях е качеството на съставките, използвани при тяхното производство. Ние ви предлагаме продукти, обогатени с най-чистите етерични масла от екзотични растения, цветя и плодове, с чиято помощ ще можете да зарадвате не само тялото си, но и сетивата. Нашите измиващи продукти ще ви подарят дълбока хидратация, нежно, но пълноценно почистване и уникален дълготраен аромат, който ще ви радва през целия ден.

Защо да се доверим на Bomb Cosmetics при избора на продукти за измиване?

Измиването на тялото с качествени сапуни е не само полезно за кожата. То  превръща една скучна рутинна дейност в специален ритуал, който кара не само кожата, но и нашите сетива да ликуват. Доверявайки се на продуктите с марка Bomb Cosmetics, вие ще се наслаждавате на ежедневния душ, ароматна вана или рутинното измиване на ръцете много повече, а кожата ви ще сияе от щастие.

Качество, ненадминато до момента

Всички продукти с марка Bomb, включително предлаганите в тази категория се отличават с много високо качество. То се дължи както на иновативните методи при тяхната изработка, така и на високото съдържание на чисти натурални растителни екстракти. Продуктите на британската компания ви гарантират не само висока хигиена, но и дълбоко подхранване и хидратация на кожата.

Благодарение на чистите етерични Bomb масла, съдържащи се във всеки ръчно изработен сапун, кожата ви ще бъде добре подхранена, дълбоко овлажнена, защитена срещу всички негативни външни влияния и ухаеща приятно в продължение на целия ден. Характерно за растителните масла е свойството им да възстановяват баланса в кожата, да регулират работата на мастните жлези и да стимулират клетъчната обмяна.

Домашна спа терапия в банята

Доказано е, че водата отмива не само мръсотията, но и негативната енергия, натрупана при ежедневния сблъсък с неприятни хора или ситуации. Много терапевти препоръчват след напрегнат и уморителен ден да се вземе освежаващ душ или топла ароматна вана, като по възможност се използват полезните свойства на някои етерични масла, действащи балансиращо и успокояващо не само на тялото, но и на душата.

Уникалните натурални сапуни на Bomb ще ви помогнат да захвърлите стреса и напрежението с лекота и да се почувствате заредени с нови сили и енергия. Ароматите, които те отделят ще подобрят моментално дори най-мрачното и сиво настроение, като ефектът ще бъде гарантирано с много по-голяма продължителност, отколкото ако използвате обикновени продукти, закупени от търговската мрежа.

Най-оригиналният подарък

Ако искате да направите оригинален и полезен подарък на свой близък или приятел, можете да го зарадвате с подходящ продукт от тази категория. Богатият избор на форми, цветове и аромати ви дава възможност да зарадвате хора от всеки пол и възраст. Децата ще се влюбят в интересните пенливи блокчета със странна форма и ще обикнат къпането както никога досега.

Съхранение

Съхранявайте своя натурален Bomb сапун на подходящо място, защото той е различен от всичко, което сте използвали до момента. Изберете му специално място, където няма да бъде под постоянното въздействие на вода, силно слънце, влага или измръзване. Банята е благоприятна среда за развитието на гъбички, затова се погрижете вашето калъпче да не остава мокро продължително време.

Поради уникалното сходство между продуктите, събрани в тази категория и някои произведения на сладкарското изкуство има опасност от нежелано поглъщане на продуктите. Винаги ги съхранявайте на места, недостъпни за малки деца и домашни любимци и не оставяйте детето си без надзор, когато се къпе, особено ако е на по-малка възраст.

Отлични цени, високо качество и уникална чистота на съставките – това е обобщението, което можем да направим за натуралните сапуни на Bomb Cosmetics. Те ще променят възгледите ви за рутинното къпане и ще ви накарат да очаквате с нетърпение момента, когато ще се озовете под душа или във ваната.

 • Addictive Soap Нето тегло: 100 гр. Парфюмен профил Остър, ориенталски, цветен аромат, съставен от..

  6.70лв.

 • Adventures in Eden SoapНето тегло: 100 гр.Парфюмен профилОриенталски влияния, смесени с модерна цвет..

  6.70лв.

 • Aztec Gold SoapНето тегло:100 гр.Парфюмен профилЛуксозен ориенталски акорд от пачули, ванилия, тонка..

  6.70лв.

 • AZURE SKIES SOAP Нето тегло: 100 гр. Парфюмен профил Представете си ярко синьо небе над вас, тюрк..

  6.70лв.

 • Baby You're a Star Soap SliceНето тегло: 100 гр.Вихрушка от снежинки и спокоен мир слизат върху вас,..

  6.70лв.

 • Beachcomber SoapНето тегло:100 гр.Парфюмен профилТози аромат се отличава с класическа сърцевина от к..

  6.70лв.

 • Berry Bar Soap Нето тегло: 100 гр.Описание Елате в бар Бери, ние ще ви предложим един коктейл от чи..

  6.70лв.

 • Berry the Hatchet SoapНето тегло: 100 гр.Парфюмен профилПерфектно съчетание на плодови нотки, със съ..

  6.70лв.

 • Berrylicious Shower Soap Нето тегло: 140 гр. Представяме ви Berrylicious - един уникален, дълбок..

  10.70лв.

 • Berrylicious Soap CakeНето тегло: 150 гр.ОписаниеОсвежете се с този сладък и в същото време пикантен..

  6.70лв.

 • Beyond Be-leaf Soap Нето тегло: 100 гр.Описание Не можем да повярваме на сетивата си за този свеж ..

  6.70лв.

 • Bubble Up SoapНето тегло: 100 гр.Описание Удоволствието е двойно с тези плодови мехурчета на аромати..

  6.70лв.

 • Ръчно приготвен сапун Button Babe Soap SliceНето тегло: 100 гр.ОписаниеЕдин сапун "чудо", направен с..

  6.70лв.

 • Candy Box SoapНето тегло: 100 гр.Парфюмен профил Деликатно допълващи се нотки на бергамот и сла..

  6.70лв.

 • Candy Cane Mountain SoapНето тегло: 100 гр.Описание Изкачете се до сладкия връх с помощта на чисти е..

  6.70лв.