Душ сапуни

Душ сапуни

Спа терапия под душа

Сутрешният душ е нещо изключително важно, към което, обаче рядко подхождаме с необходимото внимание. Бързащи за работа и все още сънени, ние не успяваме да му се насладим подобаващо, а това е не само жалко, но и нездравословно. Ако и вие сте от забързаните хора, за които сутрешният душ е рутина, ние ви предлагаме възможност да го превърнете в зареждаща тялото спа терапия.

Онлайн магазинът на bomb.bg ви предлага уникална колекция от душ сапуни, които ще превърнат времето, прекарано под душа в празник за тялото и душата ви. Нашите душ сапуни са не просто средство за почистване, а феерия от аромати, ценни етерични масла и нежно измиващи компоненти, които ще направят кожата ви по-нежна и гладка от всякога, а настроението ви – приповдигнато, ведро и позитивно.

Защо да изберете нашите душ сапуни?

Сутрешният душ може да ви зареди с приятни емоции, дори без да полагате особени усилия. Използвайки душ сапуните, които ви предлагаме, вие с изненада ще откриете, че сте се събудили с позитивно настроение и сте напълно готови да посрещнете с усмивка предизвикателствата на поредния натоварен ден.

Нашите душ сапуни са обогатени с чисти масла и екстракти от екзотични растения, а това няма как да остане незабелязано от вашата кожа. Начинът, по който сапунът ще ви накара да се чувствате е изумителен и вие не бива да си отказвате това дребно удоволствие. Насладете се на максимална хидратация, дълбоко подхранване и пълноценно почистване – какъв по-добър начин да започнеш деня?

Bomb.bg ви предлага душ сапуни, подходящи за всеки тип кожа – дори за най-деликатната и чувствителна. При нас ще откриете и чудесни ексфолиращи продукти, които ще ви позволят да разкриете нов – по-нежен и здрав слой кожа, за каквато дори не сте подозирали, че притежавате. Ароматите на нашите сапуни са това, с което най-много се гордеем. Те ще ви накарат да погледнете света по нов начин и със сигурност това ще ви хареса.

 • Berrylicious Shower Soap Нето тегло: 140 гр. Представяме ви Berrylicious - един уникален, дълбок..

  10.70лв.

 • Flower Shower Shower SoapНето тегло: 140 гр.Описание:Flower Shower е перфектен душ гел, съчетаващ от..

  10.70лв.

 • Parma Violet Wave Soap Нето тегло: 140 гр. Описание: Parma Violet Wave Soap е сапун-гъба за тяло,..

  10.70лв.

 • Pocket Full of Rainbows Shower SoapНето тегло: 140 гр.Описание:Pocket Full of Rainbows е уникален ду..

  10.70лв.

 • Reef Reviver Shower SoapНето тегло: 140 г.Освежаващо парфюмиран душ гел, за да помогне за прочистван..

  10.70лв.

 • Secret Garden Shower SoapНето тегло: 140 гр.Secret Garden Shower Soap е нежен душ сапун-гъба, обогат..

  10.70лв.

 • Shower to the People Shower SoapНето тегло: 140 гр.Обогатен с етерични масла от чаено дърво и лимоне..

  10.70лв.

 • Tangerine Dream Shower SoapНето тегло: 140 г.Tangerine Dream е богат и нежен душ сапун във формата н..

  10.70лв.