Ръчно приготвени сапуни

Ръчно приготвени сапуни

Защо да изберете ръчно изработени сапуни?

Ако имате възможност да избирате, какво бихте предпочели – продукт, създаден с личните усилия на производителя, в който, освен уникални чисти и полезни съставки са вложени също много внимание и любов или фабрично произведена стока, съдържаща кой знае какво? Разбира се, че бихте предпочели първото и това се отнася за всеки продукт на пазара. За съжаление не винаги имате такъв избор, но за ваша радост - ние ви го предоставяме.

Когато става въпрос за сапуни повечето потребители са много скептични и с основание. Свободният пазар дава възможност на всеки производител да предложи своята стока, а тя не винаги е качествена, както повечето от нас, за съжаление са открили. Когато имате възможност да избирате, е съвсем нормално да се спрете на този, който измива нежно и деликатно, ухае прекрасно и дава на кожата ви всичко, което ѝ е нужно.

С какво ще ви спечели Bomb Cosmetics?

В онлайн магазина на bomb. bg ви предлагаме една невероятна колекция от ръчно изработени сапуни, притежаващи неповторими форми, цветове и свойства. Всеки от тях има свой уникален и неповторим аромат, който ще усещате дълго, след като сте напуснали банята и ще ви създава настроението, което сте изпитали в първия момент, когато сте го взели в ръцете си.

Ръчно изработените сапуни, които ще откриете в нашия магазин са обогатени със специални масла от растения, за които вероятно не сте и чували до момента. Тези масла имат чудесното свойство не само да хидратират кожата в дълбочина, но и да съхраняват влагата в дълбоките дермални слоеве, така че да изглеждате и да се чувствате прекрасно.

Имайте предвид, че сапуните, произведени ръчно са по-меки от фабрично направените продукти, затова се отнасяйте с тях деликатно. Не ги стискайте прекалено грубо и не ги дръжте на постоянна влага, защото това може да ги деформира и повреди. Ние ви предлагаме един изключително качествен продукт, който ще промени напълно представите ви за хигиената. Сапунът никога не е бил толкова забавен, полезен за кожата и ароматен. Ние ви даваме възможност да направите най-правилния избор – възползвайте се.

Запознайте се с перфектния подарък

Ако искате да направите перфектния подарък – на себе си или на свой близък, сега е моментът да го направите. В тази секция на нашия магазин сме приготвили нежни и забавни сапунени калъпчета, каквито не сте виждали до момента. Времето, прекарано с тях под душа ще бъде активиращата сила, която ще ви осигури енергия за целия ден, а използвани във ваната, те ще ви позволят да се насладите на чудесна спа арома терапия.

С причудливите продукти от тази серия можете да накарате всяко дете да обикне къпането. Ако водата плаши вашия малчуган, то сапунчето с форма на котенце, цвете или вкусен многоцветен бонбон със сигурност ще бъде негов верен приятел в банята. Освен своите чудесни форми, цветове и ухания, тези сапунени кубчета са отлично решение за децата, защото не съдържат вредни за здравето химични съставки.

Уникален състав

Това, което отличава нашите ръчно изработени сапуни от всички останали продукти в магазините е техният уникален състав. Те съдържат висока концентрация на растителни екстракти, които са най-полезни за кожата. Чистите цитрусови и флорални масла от бергамот, мандарина, портокал и грейпфрут, в комбинация с ароматите на жасмин, сладки череши и хрупкави ябълки  ще премахнат с лекота не само замърсяванията по кожата, но и лошото настроение и тревогите.

Най-доброто начало на един, изпълнен с приключения ден е ароматният дъх на сапуна, под душа. Уханието на свежи узрели плодове, в комбинация с деликатните етерични масла ще ви събуди по възможно най-добрия начин. Нашите забавни сапунени кубчета са не по-малко подходящи за вечерното къпане, тъй като въздействието върху сетивата на същите тези безценни съставки ще подобри качеството на съня и ще възстанови тялото след тежко натоварване.

Как да използвате и съхранявате своите Bomb сапунени бомбички?

Къпането с продуктите от тази серия е много по-приятно, а ефектът се изразява не само в дълбоко почистена кожа, но и в пълноценно подхранване и хидратация. Можете да използвате нашите разноцветни ароматни сапунени бомбички ежедневно и дори по няколко пъти на ден. Те няма да изсушат кожата, както останалите сапуни, а напротив – ще възстановят водно липидния баланс във всички дермални слоеве.

Използвайки нашите красиви ръчно изработени сапуни, вие трябва да се отнасяте към тях с нужното внимание. Те не притежават жестоката твърдост на обикновените продукти, защото са създадени да галят кожата и вашето обоняние. Не оставяйте сапуна под душа или в близост до течаща вода – това ще го разтопи и ще изгубите ценно количество от калъпчето.

Ако сте закупили повече весели сапунчета от тази серия ги съхранявайте на подходящи места, преди да настъпи моментът да влязат във вашата баня. Сухи и проветриви помещения с умерена температура са отлична среда. Не допускайте замръзване и силно нагряване на калъпчето.

Не можем да не обърнем внимание и на мерките за безопасност. Тъй като нашите красиви сапуни ръчна изработка изглеждат като истински сладкиши и многоцветни бонбони е важно да бъдете особено внимателни, когато се използват от малки деца. Макар и с натурални съставки, тези продукти не бива да бъдат поглъщани, затова винаги наблюдавайте детето си, когато се къпе или играе с цветното калъпче.

 • Addictive Soap Нето тегло: 100 гр. Парфюмен профил Остър, ориенталски, цветен аромат, съставен от..

  6.70лв.

 • Adventures in Eden SoapНето тегло: 100 гр.Парфюмен профилОриенталски влияния, смесени с модерна цвет..

  6.70лв.

 • Aztec Gold SoapНето тегло:100 гр.Парфюмен профилЛуксозен ориенталски акорд от пачули, ванилия, тонка..

  6.70лв.

 • AZURE SKIES SOAP Нето тегло: 100 гр. Парфюмен профил Представете си ярко синьо небе над вас, тюрк..

  6.70лв.

 • Baby You're a Star Soap SliceНето тегло: 100 гр.Вихрушка от снежинки и спокоен мир слизат върху вас,..

  6.70лв.

 • Beachcomber SoapНето тегло:100 гр.Парфюмен профилТози аромат се отличава с класическа сърцевина от к..

  6.70лв.

 • Berry Bar Soap Нето тегло: 100 гр.Описание Елате в бар Бери, ние ще ви предложим един коктейл от чи..

  6.70лв.

 • Berry the Hatchet SoapНето тегло: 100 гр.Парфюмен профилПерфектно съчетание на плодови нотки, със съ..

  6.70лв.

 • Beyond Be-leaf Soap Нето тегло: 100 гр.Описание Не можем да повярваме на сетивата си за този свеж ..

  6.70лв.

 • Bubble Up SoapНето тегло: 100 гр.Описание Удоволствието е двойно с тези плодови мехурчета на аромати..

  6.70лв.

 • Ръчно приготвен сапун Button Babe Soap SliceНето тегло: 100 гр.ОписаниеЕдин сапун "чудо", направен с..

  6.70лв.

 • Candy Box SoapНето тегло: 100 гр.Парфюмен профил Деликатно допълващи се нотки на бергамот и сла..

  6.70лв.

 • Candy Cane Mountain SoapНето тегло: 100 гр.Описание Изкачете се до сладкия връх с помощта на чисти е..

  6.70лв.

 • Candy Moon SoapНето тегло: 100гр.Наистина вдъхновяващ, сладко парфюмиран сапун, създаден, за да напр..

  6.70лв.

 • Carnival of Love SoapНето тегло: 100 гр.Описание Един, омекотяващ кожата, деликатно парфюмиран сапун..

  6.70лв.