Течен сапун за ръце

Течен сапун за ръце

Ръцете се нуждаят от специална грижа.

Ръцете ни са най-необлагодетелстваната част от нашето тяло. Те са изложени постоянно на въздействията на околната среда, като студ, вятър, силно слънце и същевременно влизат в контакт с всичко, което ни заобикаля. Ръцете ни са в допир с различни агресивни химикали, като прахове за пране и препарати за съдове, а много често и масово използваните сапуни допринасят за лошото състояние на кожата на ръцете.

Ръцете и по-конкретно тяхната кожа се нуждаят от специални грижи, а това означава не само да използваме редовно крем за ръце, но и да внимаваме с какви продукти ги измиваме. Повечето сапуни за ръце съдържат опасни за здравето оцветители, консерванти, аромати и най-вече – прекалено агресивни пенители, които изсушават и състаряват преждевременно кожата на ръцете.

Какви течни сапуни ви предлага bomb.bg?

В нашия онлайн магазин ще откриете чудесни течни сапуни за ръце, предназначени да почистват нежно и деликатно, като елиминират напълно бактериите и замърсяванията, но в същото време, те осигуряват на кожата така необходимата влага. Ежедневното измиване на ръцете с нашите продукти ще ви позволи да се радвате на нежна, здрава и дълбоко хидратирана кожа.

Сухите и напукани длани могат да останат в миналото, защото с нашите продукти този неприятен ефект ще бъде избегнат напълно. Течен сапун за ръце на bomb.bg е разработен така че да се предотврати всякакъв дискомфорт, независимо колко често миете ръцете си. Обогатени с натурални растителни масла, те ще подхранят и хидратират в дълбочина кожата на ръцете, а уникалните аромати на всеки един от тях ще ви създадат усещане за лукс и приятно настроение.

Допълнителното удобство, което получавате е формата, в която се съдържат нашите течни сапуни. Те се предлагат в удобни флакони с пулверизатор, който ви дава възможност за прецизно дозиране, така че да избегнете разхищение на продукт и в същото време да получите оптималната доза, с която да си осигурите максималната чистота на ръцете. Не е за пренебрегване и фактът, че този начин на използване е много по-хигиеничен, когато се ползва от повече хора.

 • Free as a Bird Hand Wash300 млПарфюмен профилТози свеж течен сапун за ръце е комбинация от етерични ..

  21.40лв.

 • Handbags & Gladrags Hand Wash300млИзползвайте handbags gladrags с аромат на свеж памук и с чисти..

  21.40лв.

 • Peppermint Patch Hand Wash300 млНаправете си едно „природно” измиване с чиста мента и етерични масла..

  21.40лв.

 • Strawberries & Cream Hand Wash300 млПарфюмен профилЕдна класическа комбинация от любимите ни лет..

  21.40лв.