Условия за доставка

Срок за обработка на поръчка и доставка: Поръчка направена в работен ден от 00:00 часа до 12:00 часа се обработва в рамките на същият работен ден. Поръчка направена в работен ден след 12:00 часа се обработва на следващият работен ден, след 10:00 часа. Поръчка, направена след 12:00 ч. в петък, или последен работен ден, преди почивни дни се обработва след 10:00 часа в първият работен ден, след 10:00 часа. Поръчаните продукти се доставят с куриер на посочения адрес за доставка
в рамките на два до пет работни дни, с изключение на местата които се обслужват по график.

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали
форсмажорни условия www.bomb.bg си запазва правото едностранно, без да информира потребителя да удължава посочените срокове с до седем дни.
Във всички случаи е възможно забавяне в посочените срокове за доставка, за което ще бъдете уведомени
своевременно от наш служител.
www.bomb.bg не носи отговорност в случай, че забавянето се дължи по вина на куриера, извършващ доставката.

Всички цени посочени за различните продукти са крайни и в български левове, но не включват разходите за куриерски услуги.

Цена на доставка 3.00 лв. Доставката е безплатна при поръчки на стойност над 60 лв

Срок на доставка:
Обикновено в рамките на един работен ден следващ деня на Вашата заявка, ние ще предадем  поръчка Ви на куриер. Възможно най-скоро след това ние ще потвърдим това на e-mail адреса Ви или ще се свържем лично с Вас на телефона Ви за връзка, които сте ни предоставили.
В зависимост от населеното място до което поръчвате, доставката ще пристигне при Вас в рамките на до 3 (три) работни дни, след като заявката Ви е била предадена на куриер и сте били известени, за това по e-mail или телефон.
При пристигане на поръчката във Вашия град, ще получите SMS известяване за това от куриера на номера, който сте предоставили за връзка.

Доставки не се извършват в почивните дни, както и на официалните празници.