Шампоани

Шампоани

Шампоан за коса – такъв, какъвто никога не сте си го представяли.

Ако искате да промените представите си за шампоана – като форма и въздействие, то непременно трябва да опитате някой от уникалните продукти за измиване на косата, създадени от Bomb Cosmetics. Те ще ви заинтригуват в началото със своята форма, която, за разлика от познатите до момента измиващи средства не е течна, а твърда. Използвали ли сте шампоан под формата на деликатно ароматно блокче? Е, вече е време да опитате.

След като свикнете с твърдата консистенция на шампоани за коса Bomb, това, което непременно ще ви очарова е меката обилна пяна, която ще получите, щом втриете блокчето между мокрите си длани. Плътната, но изключително нежна пяна ще обгърне косите ви, измивайки ги по най-нежния и деликатен начин. Коса, блестяща от здраве и чистота – това е резултатът, който непременно ще постигнете.

Ароматът е вероятно нещото, което най-силно ще ви заплени в уникалните продукти на Bomb. Обогатени с чисти етерични масла, продуктите на тази новаторска компания са създадени, за да галят сетивата. Вие ще можете да превърнете къпането в една своеобразна арома терапия, която ще ви донесе изключителни ползи. Не само косата ви ще изглежда чудесно, но и настроението ви драстично ще се подобри, благодарение на екзотичните ухания, които ще усещате в продължение на часове.

Изцяло натурални съставки

Това, което отличава този хубав шампоан за коса на Bomb Cosmetics от всички останали е не само причудливата форма и странен начин на употреба, но най-вече чистите натурални съставки, използвани при тяхното производство. Бергамот, лимонова трева, мента, лавандула, розмарин, бор и евкалипт – това са само малка част от маслата, които се съдържат в продуктите на Bomb. Всяко от тях има индивидуално предназначение за всеки отделен тип коса, но общото между всички тях е мощното им възстановяващо и подхранващо действие.

Здрава, жизнена, лъскава и копринено мека коса, каквато не сте мислили, че можете да притежавате! Изключително изгодни цени, най-удобният и лесен начин за пазаруване и бърза доставка до вашия дом – bomb bg. Ви предлага всичко това.

За кой тип коса са подходящи нашите пенливи блокчета?

Всеки потребител, особено дамите  се стреми да открие хубав шампоан за коса. За различните типове коса, това означава нещо различно – някои коси се нуждаят от хидратация, други от възстановяване, а трети от перфектно почистване, така че гривата да блести от чистота и свежест.

Нашите ароматни пенливи калъпчета са подходящи за всички типове коса. Това се дължи изцяло на техния уникален състав, който дава на косъма и скалпа това, което му липсва и то в идеалната доза. Вероятно ще се запитате, нима е възможно един продукт да покрие нуждите на всеки тип коса и структура на косъма? Да, това е напълно възможно, когато става дума за етерични масла и растителни екстракти.

Билките, екзотичните плодове и ароматни треви са дар от природата, както и ние самите. Нашият общ произход ни осигурява пълна съвместимост на чисто клетъчно ниво, а това означава, че природните продукти достигат много по-лесно до клетките на кожата и косъма, осигурявайки им храната и влагата, от която се нуждаят.

Нашите пенливи блокчета за коса са подходящи за:

 • Суха, третирана и цъфтяща коса – от този проблем страдат болшинството жени, особено тези, подлагащи косата си на химично и термично въздействие;
 • Твърда, оплитаща се и накъсваща се по краищата – това са обикновено дългите и къдрави коси;
 • Мазна в корените/суха в краищата – проблем, с който се сблъскват тънките и третирани дълги коси;
 • Гъста, плътна и трудна за оформяне – мечтата на всяка жена, но трудна за стилизиране и поддържане.

За всички тези типове коса, производителите на козметика предлагат специално насочени към техните нужди шампоани за коса. Ефектът от тяхната употреба е понякога положителен, но много често обещанията, дадени върху етикета не могат да бъдат изпълнени. Това се дължи на голямото количество химични съставки, които почиствайки косата увреждат допълнително структурата и обвивката на косъма.

Специалната формула на нашите пенливи калъпчета за коса, обогатени с чисти етерични масла осигуряват на косъма хранителните съставки, от които той се нуждае. Загубата на сила, блясък и плътност се дължи основно на механичните и химични въздействия върху косата, на които я подлагаме почти ежедневно.

Всеки ден чиста и приятно ухаеща коса

Не всеки шампоан може да се използва ежедневно. Повечето конвенционални продукти съдържат силни пенливи съставки, които разрушават космената обвивка и извличат влагата от сърцевината на косъма. На практика се оказва, че дори здравата коса може да се увреди при често измиване, а в много случаи то се налага.

За дамите, които страдат от бързо омазняващи се коси или работят в силно замърсена среда е от огромно значение да открият продукт, с който без никакъв риск ще могат да почистват качествено и нежно косите си. Нашите деликатни пенливи блокчета могат спокойно да се използват ежедневно или по-често, отколкото е възможно с останалите продукти, предлагани на козметичния пазар.

Ако искате чиста, здрава и приятно ухаеща коса – нашите ароматни блокчета са на ваше разположение. Те ще ви осигурят свежестта, от която се нуждаете – свежест не само за косата и скалпа, но и свежо, ведро и позитивно настроение през целия ден. Bomb Cosmetics ви предизвиква да опитате нещо ново. Със сигурност ще бъдете очаровани от резултата.

 • Flower Girl Shampoo BarНето тегло: 50 гр.ОписаниеНека Flower Girl ви отведе обратно към времето, ког..

  10.20лв.

 • Hedge Tamer Shampoo BarНето тегло: 50 гр.Парфюмен профилНаправен с витализиращо етерично масло на ме..

  10.20лв.

 • Purple Passion Shampoo BarНето тегло: 50 гр.Парфюмен профилСъвременен вариант на аромата на класиче..

  10.20лв.

 • The Sheening Shampoo BarНето тегло: 50 гр.Парфюмен профилОсвежаващ аромат с пенлива тропическа сърце..

  10.20лв.

 • The Wow Factor Shampoo BarНето тегло: 50 гр.Парфюмен профилРелаксиращ аромат с английска лайка в сър..

  10.20лв.

 • To Be Sheer Shampoo Bar Нето тегло: 50 гр.Парфюмен профилСложен аромат, с участието на сандалово дър..

  10.20лв.