Ексфолиант за лице

Ексфолиант за лице

Дълбокото почистване на лицето – предпоставка за здрава и красива кожа.

За да можем да се радваме на здрава и красива кожа е необходимо да полагаме усилия, а това означава да правим за нея всичко, от което тя се нуждае. Кожата ни се обновява непрекъснато - тя е жив орган, който диша, храни се и отделя отпадни продукти. Нашата кожа има нужда от редовно почистване, за да може да поема хранителните компоненти, които ѝ даваме чрез останалите козметични продукти, а почистването може да бъде както повърхностно, така и дълбоко.

Дълбокото почистване има огромно значение за здравето и визията на кожата на лицето, поради което в никакъв случай не бива да го пренебрегване. За да почистим кожата си в дълбочина вече не е нужно да посещаваме козметични салони – достатъчно е само да се въоръжим с желание и с подходящи продукти.

Ексфолирането на кожата представлява най-качественото почистване, тъй като чрез него се премахва най-горният кожен слой, заедно със замърсяванията, мъртвите кожни клетки и излишния себум. Пилинг за лице със специални ексфолианти ни дава възможност да си гарантираме отлични резултати, а именно – по-здрава, по-млада и по-свежа кожа.

Защо да изберете ексфолиант за лице от bomb.bg?

В онлайн магазина на bomb.bg ви предлагаме едни от най-качествените видове ексфолиант за лице, които сте срещали до момента. Разработени на базата на чисти етерични масла, те почистват деликатно, но изключително ефективно и в същото време разгръщат своя уникален екзотичен аромат, галейки сетивата по един невероятен начин. Грижата за лицето се оказва и грижа за душата с нашите иновативни, натурални продукти.

Всеки скраб за лице на Bomb Cosmetics има успокояващи, стимулиращи и тонизиращи свойства и това се отнася както за кожата на лицето, така и за вашето настроение. Съчетавайки финото, но дълбоко почистване на лицето с една чудесна ароматерапия, вие не само ще изглеждате, но и ще се чувствате перфектно. Вече не е нужно да излизате от дома си и да обикаляте магазините за козметика, а само да се настаните удобно пред компютъра и да се възползвате от нашите предложения.

Колко често можем да използваме пилинг продуктите на Bomb Cosmetics?

Създадени да осигурят нежна грижа на лицето, деликатните ексфолианти за лице от тази серия могат да се използват много по-често от всички подобни продукти, предлагани на пазара. Абразивните съставки, съдържащи се в кремовете за дълбоко почистване действат меко, без да нараняват кожата, премахвайки с лекота всички замърсители и мъртвия слой кожни клетки.

Използвайки един толкова деликатен скраб, лицето ви няма да усети никакви неприятни странични ефекти. В допълнение, маслата и растителните екстракти, съдържащи се във всеки един ексфолиращ продукт ще омекотят и възстановят новия кожен слой, осигурявайки му качествена и дълготрайна защита.

Как да подготвим кожата за пилинг процедурата?

Ние от Bomb Cosmetics съветваме своите клиенти да премахнат напълно от лицето си остатъците от грим, крем за лице и ежедневните замърсители. Най-добре може да се постигне това с нашите чудесни почистващи продукти, тъй като те няма да раздразнят кожата и да я изложат на риск по време и след дълбокото почистване на порите.

Преди да пристъпите към нанасянето на скраб за лице е добре да осигурите максимален достъп до порите. За да ги отворите, може да използвате топли кърпи под формата на компрес или да си направите парна баня. Така ще омекотите допълнително натрупванията в кожните отвори и ще улесните тяхното премахване още с първата процедура.

Пристъпвайки към самото почистване е важно да не прекалявате, но и да бъдете достатъчно стриктни при изпълнение на задачата. Посветете поне 5 минути на процедурата, като това е времето, през което трябва да масажирате постоянно кожата с леки кръгообразни движения – без да натискате твърде силно и без в никакъв случай да използвате четки с твърд косъм или твърди почистващи гъби.

Какви са ползите от редовното ексфолиране?

В забързаното си ежедневие, все забравяме или отлагаме да използваме почистващ пилинг за лице, а това се отразява на нашата кожа. Преждевременното стареене на лицето се дължи на липсата на интензивно и дълбоко почистване, с което да се осигури по-добро дишане и хранене на кожата.

Ползите, които ще забележите още с първата употреба на нашите нежни натурални продукти е по-гладка, по-свежа и по-млада кожа. Фините линии и бръчки ще бъдат заличени напълно, тъй като интензивният масаж, в комбинация с фините абразивни частици подобряват кръвообращението на ниво кожа и осигуряват оптимално насищане с кислород, от който зависи младежкият вид и тонус на кожата.

Дребните пигментни петна също могат да се заличат или да избледнеят, тъй като повърхностният кожен слой, който заемат ще бъде премахнат. За да избегнете нови оцветявания на кожата на лицето е важно да използвате дневен крем с висок слънцезащитен фактор.

Не на последно място, трябва да посочим, че и сухата и мазна кожа ще извлекат максимални ползи от почистването с натурален ексфолиант за лице на Bomb. Работата на мастните жлези се подобрява значително, когато кожата е дълбоко почистена, а проблеми като акне, зачервяване и черни точки ще бъдат отстранени много по-лесно и бързо, тъй като причина за тяхната поява е запушването на порите и свръхсекрецията на мастните жлези.

Използвайте редовно (поне веднъж седмично) отличните пилинг продукти от тази серия, за да си гарантирате по-здрава, по-свежа и по-млада кожа.

  • Facial Palatial Face ScrubНето тегло: 120 млПарфюмен профилЕкзотично, сочно и лятно, този ексфолиант..

    21.40лв.

  • Rosy Cheeks Face ScrubНето тегло: 120 млПарфюмен профилКато плодов и цветен описват този сложен и ху..

    21.40лв.

  • The Oh Zone Face ScrubНето: 120мл.Парфюмен профилЕдин свеж пилинг за лице с фина текстура, нежно пре..

    21.40лв.