Крем за лице

Крем за лице

Защо да изберете кремове за лице от bomb.bg?

Ако за вас един хубав крем за лице е нещо повече от козметичен продукт, то ние ви даваме възможност да притежавате нещо необичайно. Ние сме отделили цяла категория на грижата за лице, в която кремовете заемат своето специално място. Ние ви предлагаме качествени продукти, обогатени с мощни растителни екстракти и чисти етерични масла, познати със своята способност да преобразяват бързо дори и най-занемарената кожа.

Нашите продукти са нещо, колкото достъпно, толкова и екзотично. Уникалните плодови аромати на касис, грейпфрут, лимон, ябълка и пъпеш, примесени с дълготрайното ухание на етеричните масла от лимонова трева и здравец ще превърнат рутинното подхранване на кожата на лицето в една вълшебна спа-ароматерапия, която ще подобри не само вашата визия, но и вашето настроение.

Кремът – най-важната храна за кожата на лицето

Кремът за лице е нещо, което обезателно трябва да използваме ако искаме да имаме здрава, еластична и млада кожа. Той спокойно може да бъде наречен основната, а следователно и най-важната храна за кожата на лицето. Тези  козметични средства осигуряват влага и хранителни съставки на всички дермални слоеве същевременно предпазват кожата от неблагоприятните атмосферни влияния.

На пазара днес се предлага огромно разнообразие от хидратиращи кремове за лице. Някои са ефективни и дават на кожата това, от което се нуждае, докато други вредят повече, отколкото помагат. За да бъде ефективен един такъв козметичен продукт е важно той да отговаря на нуждите на конкретния тип кожа, а това означава да осигуряват влага на сухата, да подхранват без да омазняват, склонната към прекомерно омазняване и да тонизират повяхналата и суха кожа.

Съставът на един хидратиращи крем за лице го определят като хубав или некачествен, поради което е важно да откриете продуктите, съдържащи най-полезните съставки и то в съотношение, което е най-подходящо за вашата кожа. Те са създадени на растителна основа, което обуславя тяхното бързо абсорбиране и мощно омекотяващо действие.

Какво отличава тези продукти от всеки друг крем за лице?

Много козметични продукти обещават дълбока хидратация на сухата и повяхнала кожа, но истината е, че много малко от тях наистина успяват да го направят. Това се дължи на високия състав на мазнини с нерастителен произход, както и на синтетично създадените аминокиселини и подобрители.

За да бъде наистина ефективен, един хидратиращ крем за лице трябва да съдържа чисти растителни съставки и абсолютно никакви вредни за кожата и цялото тяло химични компоненти. Качеството,  гарантирано от Bomb Cosmetics се дължи на изцяло натуралните, био растителни съставки, включени в състава на продуктите от тази категория.

Силата на етеричните масла

Наличието на етерични масла в тези дълбоко овлажняващи кожата емулсии е основният фактор за тяхната ефективност и високо качество. Маслата от грейпфрут и розмарин, присъстващи в състава на Paradise Skin дават не само на кожата, но и на психиката спокойствието, от което се нуждаят.

Цитрусовите масла и конкретно маслото от грейпфрут има силно изразено енергизиращо действие. Това действие повлиява както кожата, така и психиката. Уморената и възпалена кожа ще получи мощен прилив на енергия с всяко нанасяне на нежната консистенция. Когато използвате емулсията сутрин, вие ще бъдете заредени с позитивно настроение, а кожата ви ще бъде по-здрава и свежа от всякога.

Маслото от розмарин има мощни антисептични свойства. То елиминира възпаленията, предизвикани от външни дразнители. Ако кожата ви страда от зачервяване, лющене и сърбеж, то определено можем да говорим за протичащ възпалителен процес. Използвайки нашият хубав крем за лице, кожата ви ще се успокои в рамките на няколко минути.

Моментална абсорбация

За качествата на този тип продукти можем да съдим по това как те се усвояват от кожата. Емулсиите, оставащи на повърхността, под формата на плътна лъскава маска съвсем не са приятни за употреба, а ефектът е почти винаги – запушени пори, мазна или замърсена кожа, сивкав цвят, черни точки и акне - понякога в доста сериозна форма.

Bomb Cosmetics е разработил нежните си натурални емулсии по начин, който ги прави бързо и напълно усвоими от кожата. Леката консистенция осигурява моментално проникване на полезните хранителни вещества до всички дермални слоеве и в същото време осигурява лек защитен филм на повърхността, който да предпазва от увреждане при контакт с промишлени замърсители, UV лъчи и минусови температури.

Аромати, които остават

Парфюмният профил на всеки наш крем за лице за суха кожа ще ви накара да се усмихвате много по-често не само защото кожата ви е дълбоко хидратирана и възстановена, но и защото приятните ухания на екзотични растения и плодове ще ви създадат приятно и весело настроение. Всеки аромат е подбран от специалистите на Bomb, така че да се оформи букет с мощно и дълготрайно въздействие върху психиката.

С продуктите от тази категория умората няма да може да засегне нито кожата, нито душата ви. Стресът, тревогите и ежедневното напрежение няма да успеят да влошат състоянието на вашата деликатна обвивка. Bomb се грижи да бъдете винаги красиви, усмихнати и в добро настроение, използвайки силата на природата, която по най-лесния начин пренася във всеки дом по света. Доверете се на натуралните продукти с марка Bomb Cosmetics!

  • Aloha Wave Face Cream Нето тегло: 110 мл.Парфюмен профилКажете „Алоха” на свежата кожа с този богат ..

    24.10лв.

  • Paradise Skin Face CreamНето тегло: 110 мл.Парфюмен профилТози богат и дълбок хидратиращ крем за лиц..

    24.10лв.