Маска за лице

Маска за лице

Маска за лице – начин да кажем на кожата си, че я обичаме.

Ако кремът е основната ежедневна храна за кожата на лицето, то спокойно можем да кажем, че маската е деликатес, с който я глезим и ѝ казваме, че я обичаме. Тя дава най-интензивната грижа, защото съдържа полезни хранителни съставки в много по-висока концентрация. Спокойно можем да кажем, че този козметичен продукт е пир за всички дермални слоеве.

Хидратираща маска за лице е нещо, от което не бива да се лишаваме с оправдания за липса на време или възможности. Всяка небрежност към кожата се отплаща с лош външен вид, а да изглеждаме зле, когато имаме възможност, без никакви усилия да постигнем съвършената красота е престъпление – спрямо нас самите и спрямо хората, с които общуваме ежедневно.

На пазара днес има огромно разнообразие от маски за лице, като някои от тях отговарят на нуждите на нашата кожа, а други са крайно неподходящи. Добрата козмеетика се познава по нейния състав, а богатото съдържание на чисти масла и растителни екстракти е винаги индикация, че ще получим отлични резултати.

Bomb Cosmetics ви предлага екзотични почистващи маски, които няма как да не харесат

Ако не сте сред любителите на тези продукти, нашия онлайн магазин със сигурност ще променят вашето мнение. Ние ви предлагаме изключително качествени продукти, които ще почистят, детоксикират, подхранят и хидратират вашата кожа и в същото време ще ви потопят в една симфония от аромати, които ще ви пренесат в свят, изпълнен със спокойствие, позитивно настроение и много приятни емоции.

Нашите почистващи и хидратиращи маски за лице са разработени на базата на глина, растителни екстракти и чисти етерични масла, което им дава възможност да почистят в дълбочина и да освежат уморената и старееща кожа. Дълбокото подхранване, което ще получите, ви гарантира равномерен и свеж тен на лицето и кожа, блестяща с най-чистия младежки блясък.

Защо да изберем продуктите от тази категория?

Ако никога досега не сте прилагали интензивен метод за дълбоко почистване и подхранване на кожата, то значи е дошъл моментът да го направите. Това ви дава възможност да отложите състаряването, пигментациите и фините бръчки възможно най-дълго. Дълбокото почистване на кожните пори ви осигурява здрава и свежа кожа, защото замърсителите причиняват най-неприятните и трудни за отстраняване кожни дефекти.

Избирайки чудесните натурални продукти от тази серия, вие имате възможност да предложите на кожата си качествена и деликатна грижа. Залагайки на изцяло растителния характер на своите натурални продукти, Bomb Cosmetics свежда до минимум риска от неприятни странични ефекти. Естествените фито съставки са изключително близки по състав до човешката кожа, а това означава пълноценно усвояване и приемане от организма.

Нямате основание да отлагате!

Интензивната грижа за кожата, под формата на почистване, детоксикация, хидратация и подхранване с помощта на продуктите от тази категория не изисква ежедневните ви усилия. Веднъж седмично или на всеки две седмици е напълно достатъчно, за да осигурите на своята нежна и деликатна обвивка обичта, която тя заслужава. Красотата не изисква жертви, а само мотивация да използвате редовно нашите качествени продукти.

Глината – приятел на кожата

Чистата бяла глина е позната като средство за разкрасяване още от древността. Когато тя е изключително богата на важни за кожата ензими, минерали и витамини, резултатът е по-млада, по-стегната и естествено бляскава кожа. Свежият младежки тен може да се постигне много по-бързо и лесно, отколкото сте смятали за възможно. Вече не е нужно да влагате много средства, за да си осигурите здрава и свежа кожа, защото ние ви предлагаме топ качество на невероятно достъпни цени.

Подарете си домашна спа терапия

Употребата на хидратираща маска за лице може да бъде не просто механично действие, а ритуал, който ще подобри както вашата визия, така и душевното ви състояние. Залагайки на уникален букет от аромати, Bomb подобрява действието на основните съставки. Премахвайки стреса и напрежението от натоварения ден, кожата ще усвои в много по-голяма степен подхранващите и хидратиращи елементи.

Тези продукти, както всички останали продукти с марка Bomb Cosmetics се базират на чистите етерични масла, които имат доказано мощно въздействие не само на физиологично ниво, но и на ментално. Нежните плодови аромати на ябълка, грейпфрут и пъпеш, в съчетание с освежаващите ухания на екзотични цветя, като магнолия, теменужки, роза, лилия и тубероза ще премахнат с лекота тъжните и тревожни мисли, а това е основната стъпка към пълноценното възстановяване на уморената кожа.

Използвайки нашата почистваща маска за лице, вие ще премахнете замърсяванията не само на ниво кожа, но и на ниво – психика. Почистете дълбоко всички замърсители, които влошават вашата визия и качество на живот. Нанесете подходящия продукт, пуснете си лека и приятна музика, отпуснете се максимално и попивайте пълноценно полезните хранителни съставки и нежните аромати, които тези продукти щедро предлагат.

Bomb Cosmetics ви препоръчва да използвате продуктите от тази категория в съчетание с останалите наши продукти за лице – почистващи гелове, скраб и кремове. Така ще увеличите приема на лечебните фито съставки в кожата и ще избегнете несъответствие между отделните видове козметика, което би могло да се случи, ако използвате различни по вид и състав козметични продукти.

  • French Kiss Clay MaskНето: 120мл.Парфюмен профилЕстественa, освежаваща маска за лице с глинена основ..

    21.40лв.

  • Honolulu Healer Face MaskНето: 120мл.Парфюмен профилЕдна маска, богата на природни глини, специално ..

    21.40лв.

  • Rhassoul Mud MaskНето: 120мл.Парфюмен профилЕдна маска с каолин, произхождащ от Корнуол и чисти етер..

    21.40лв.