Арома масаж

Арома масаж

Арома масаж от bomb.bg

В онлайн магазина на bomb.bg ще откриете отлични продукти за Арома масаж под формата на блокчета с различни цветове и форми. Всеки от тях има високо съдържание на чисти етерични масла, способни да подхранят кожата в дълбочина и да я хидратират пълноценно. Освен богатството на хранителни компоненти, етеричните масла ще превърнат обикновения масаж в уникална арома терапия, която ще премахне стреса и напрежението, като с магическа пръчка.

Всеки продукт от тази серия има специално предназначение и съдържа различни, като свойства и уханни съставки, затова е важно да съобразите избора си с нуждите на вашето тяло. Уханието на конкретния продукт също ще ви помогне да подберете правилно, подходящия за вас. Избирайте ухания, които не ви напрягат, а напротив действат ви успокояващо и ви зареждат с положителни емоции.

Цветно плодови мириси, какаово, кокосово и рициново масло, наред с чисти етерични масла от екзотични растения – всичко това ще ви помогне да си подарите професионална спа терапия в домашни условия. Достъпни цени, лесна употреба и удобно онлайн пазаруване – доверете се на bomb.bg.

Масаж за тялото и душата

Това, което прави спа центровете толкова специални и предпочитани от любителите на лукса и приятните усещания е възможността, там да получиш качествена професионална грижа, която не просто да подобри състоянието на кожата на тялото, но и да си подариш едно невероятно душевно блаженство. Известно е, че стресът се отразява негативно на нашето здраве и красота, затова ако искаме пълноценно и ефективно въздействие е добре да заложим на грижа, която ще се отрази не само на физиката, но и на нашата психика.

За да се погрижиш за тялото и душата вече не е необходимо да посещаваш спа център. Тези места са прекрасни, но те са не винаги достъпни – като разстояние и цени. Благодарение на продуктите на Bomb Cosmetics всеки може да поглези тялото си в домашни условия, така че да постигне онази комбинация от щастлив и спокоен дух в здраво и красиво тяло.

Как да се погрижим за своето тяло в домашни условия?

Продуктите за тяло на Bomb Cosmetics са най-подходящият и достъпен начин да се поглезите след тежък и уморителен ден. Един лечебен и разкрасяващ арома масаж ще направи чудеса не само с вашата визия, но и с душевното ви и психическо състояние.

В домашни условия можете да си осигурите професионална грижа на много по-достъпна цена, стига да сте силно мотивирани и да отделите нужното време. Ето някои стъпки, които да следвате, за да си осигурите отличен ефект от ароматната отпускаща процедура:

 • Окупирайте банята

Предупредете останалите членове на семейството, че ще използвате банята за не по-малко от половин час. Това е времето, което е добре да посветите на себе си, за да можете да се отпуснете максимално и да извлечете ползите, които търсите. Напълнете ваната с приятно топла вода – нито много гореща, нито прекалено студена, защото това ще намали качеството на деликатните продукти.

 • Пуснете си лека и приятна музика

Последните научни проучвания показват, че колкото по-спокойна е психиката, толкова по-добре въздействат лечебните и козметични продукти на тялото. Осигурете си добро настроение и спокойствие, дори да сте много ядосани или изнервени в момента, за да позволите на тялото си да се наслади напълно на предстоящия арома масаж.

 • Използвайте продукти с подходящия аромат

При спа терапията най-важният въздействащ фактор са уханията. Всеки аромат има способност да действа по определен начин, затова избирайте тези, които отговарят на вашия вкус или моментно психическо състояние. Ако сте ядосани, използвайте ухания, които отпускат и успокояват. Ако сте твърде уморени, заложете на цитрусовата свежест на етеричните масла от този тип.

 • Масажирайте правилно

За пълноценен арома масаж е важно масажните движения да бъдат точно премерени. Натискът на благоуханното калъпче не бива да бъде нито прекалено силен, нито твърде вял. Чрез интензивни фрикции ще активирате кръвообращението и ще направите лек пилинг на кожата, който ще премахне всички загрубявания и мъртви кожни клетки. Масажирането е отлично средство срещу целулит, така че използвайте времето в банята пълноценно.

 • Отпуснете се и опитайте да медитирате

Изключете съзнанието или поне опитайте да прогоните мрачните и тревожни мисли. Медитацията може да направи всяка арома терапия много по-пълноценна. Вдишвайте дълбоко екзотичните мириси на деликатните нежни калъпчета от тази серия и се пренесете мислено на морския бряг, където проблемите от ежедневието не могат да ви достигнат.

Как да се грижим за своите ароматни блокчета?

След всеки арома масаж е време да съхраните правилно своето блокче за следващата употреба. Тъй като тези продукти са с изключително нежна и деликатна текстура е важно да ги съхранявате правилно, така че да бъдат винаги в отлично състояние и винаги готови да се погрижат за вашата красота и добро настроение.

 • Почиствайте калъпчето след употреба – косми и мъхчета могат да полепнат и да засъхнат впоследствие, а това е доста неприятно, както ще установите при следващата употреба
 • Дръжте блокчето в подходяща кутия или сапуниера
 • Уверете се, че върху вашето Bomb блокче няма течаща вода – избягвайте да държите тези продукти под душа или в близост до мивката в банята
 • Не съхранявайте ароматните калъпчета заедно с други продукти – това може да ги повреди механично или да отнеме от техните ухайни свойства.
 • Buddy Brilliant Massage Bar Нето тегло: 45 гр.Парфюмен профилСъвременна ароматична комбинация на кла..

  8.00лв.

 • Butter Me Baby Massage Bar Нето тегло: 65 гр.Парфюмен профилЧувствен цветно-плодов аромат с връхни н..

  9.40лв.

 • Chocolate Therapy Massage BarНето тегло: 65 гр.Парфюмен профилТъмно какао и карамелизирана захар над..

  9.40лв.

 • Cloud 9 Massage BarНето тегло: 50 гр.Указания за употребаЗадръжте блокчето внимателно между дланите ..

  9.40лв.

 • Frangipani Kiss Massage Bar Нето тегло: 80 гр. Парфюмен профил С чисти масла от какао и шеа и ете..

  10.60лв.

 • Paradise Lost Shower ButterНето тегло: 70 гр.Парфюмен профилХидратиращо, с чисто масло, калъпче за у..

  13.40лв.

 • Pod People Massage Bar Нето тегло: 45 гр. Парфюмен профил Сърцевина от затопляща ванилия върху ос..

  8.00лв.

 • Skin Therapy Shower ButterНето тегло: 70 гр.Парфюмен профилХидратиращо, с чисто масло блокче за упот..

  13.40лв.

 • Summer Honey Massage BarНето тегло: 65 гр.Парфюмен профилСърцевина от затопляща ванилия върху основа..

  9.40лв.

 • The Duke Shower ButterНето тегло: 70 гр.Парфюмен профил„Херцогът” е покрит с фини орехови ексфолиращ..

  13.40лв.

 • Velvet Strawberry Massage BarНето тегло: 75 гр.Указания за употребаЗадръжте блокчето внимателно межд..

  9.40лв.

 • Warm Espresso Massage Bar Нето тегло: 65 гр.ОписаниеЗапочнете деня си тонизирани с това богато на ка..

  9.40лв.