Душ масло

Душ масло

Защо да използваме душ масло?

Кожата на повечето от нас е суха, чувствителна и склонна към раздразнения. Това се дължи не само на атмосферните влияния и начина ни на хранене, но и на употребата на неподходящи измиващи продукти. Повечето твърди или течни сапуни, предлагани на пазара съдържат агресивни пенители, които изсушават допълнително нашата кожа и в резултат къпането се превръща в неприятно преживяване, след което кожата ни се лющи, сърби и губи своя естествен блясък.

Сухата и склонна към раздразнения кожа има нужда от постоянно подхранване и хидратация и това важи в пълна степен за нейното почистване. Вместо да използвате душ сапуни, които ще отнемат от блясъка и красотата на вашата кожа вече можете да превърнете къпането в приятен ритуал, който ще я подхрани и хидратира в дълбочина и в същото време ще стимулира сетивата ви по един изключително позитивен начин. Почистващите масла на Bomb са една уникална възможност да превърнете къпането в лечебна спа терапия.

С какво са по-различни продуктите на Bomb Cosmetics?

Онлайн магазинът на bomb.bg се отличава от всички останали по това, че залага на изцяло натурални продукти с високо съдържание на чисти етерични масла и растителни екстракти. Това дава възможност на всеки един продукт да притежава две безценни качества – грижа за лицето и тялото и пълноценна грижа за нашите сетива. Почистващите душ масла за тяло на Bomb Cosmetics са една иновация, която ще ви спечели със своето нежно въздействие и ефективност.

Ние ви предлагаме богата гама продукти, разработени на базата на масла, които почистват кожата нежно, но качествено и в същото време я подхранват и хидратират в дълбочина. Сърбеж, напрежение и лющене – тези неприятни усещания ще останат в миналото, защото с душ маслата никога няма да ги изпитате. Уникалните аромати на всеки един артикул ще ви помогнат да се заредите с приятни емоции и да преминете с лекота през ежедневните предизвикателства.

Защо маслата са по-добрият вариант под душа?

Залагайки на нежните масла за къпане на Bomb Cosmetics, вие ще почистите кожата си в дълбочина, но за разлика от други продукти, нежните пенители  от тази серия няма да отнемат от естествената влага в клетките на кожата. Разработени специално да подхранят и хидратират, те ще осигурят ценните хранителни вещества, необходими, за да бъде кожата ви здрава, нежна и сияйна.

Друг плюс на продуктите от тази серия са дълготрайните плодово цветни аромати. Кожата ви ще ухае през целия ден на екзотични цветя и плодове, комбинирани с аромат на ванилия, карамел и канела. Уханието на вашата кожа, в комбинация с нейната мекота ще ви направи още по-привлекателни за околните и ще ви осигури позитивно настроение в стресиращото ежедневие.

Всяко душ масло на Bomb е много по-приятно и лесно за употреба. За разлика от продуктите, предлагани в течна форма, bomb маслата няма да се разтичат навсякъде, а ще останат между дланите ви, докато не ги нанесете с леки масажни движения върху кожата. Кутиите, в които се предлагат почистващите продукти за душ ще ги предпазят от изтичане или смесване с вода и други видове козметика.

Дълготрайно подхранване на кожата

Кремообразните ароматни сапуни имат уникалното свойство да проникват дълбоко в кожата и да я подхранват и хидратират пълноценно. Нито един друг продукт не може така успешно да се задържи върху кожата, осигурявайки оптималното количество влага на клетките за период от 24 часа. Използвайки продуктите от тази категория, няма да се налага да използвате лосион за тяло, тъй като самото къпане ще съчетае перфектно почистване, овлажняване и подхранване.

Измиващите продукти за душ на Bomb Cosmetics ви гарантират не само отлично състояние на кожата, но също така ведро настроение и възможност да спестите значително време.  Сутрешното къпане ще елиминира нуждата от допълнителни разкрасителни манипулации, с които да си осигурите оптимално подхранване и защита на кожата.

 • Blackcurrant Cleansing Shower ButterНето тегло: 275 гр.Парфюмен профилНачало със зрели, сочни нотки ..

  21.40лв.

 • Chilla Vanilla Cleansing Shower ButterНето тегло: 275 гр.Парфюмен профилТопла, богата, крем ванилия ..

  21.40лв.

 • Mint Choc Chip Cleansing Shower ButterНето тегло: 275 гр.Парфюмен профил Ментови акорди, перфектно с..

  21.40лв.

 • Pina Colada Cleansing Shower ButterНето тегло: 275 гр.Парфюмен профилНачало с плодови, искрящи нотки..

  21.40лв.

 • Raspberry Blower Cleansing Shower ButterНето тегло: 275 гр.Парфюмен профилМощен взрив от  малин..

  21.40лв.