Лосион за тяло

Лосион за тяло

Защо не бива да се лишаваме от лосион за тяло?

Кожата, която покрива нашето тяло е жив организъм, нуждаещ се от редовни и качествени грижи. Качествената грижа включва нежно, но отлично почистване, а наред с това и дълбоко подхранване и хидратация. Кожата, получаваща редовни грижи се отличава значително от тази, която е пренебрегвана. Тя е по-стегната, по-гладка и еластична и изглежда млада, дори когато годините се натрупат.

Хидратиращ лосион за тяло е един продукт, от който в никакъв случай не бива да се лишаваме. Той успокоява кожата след къпане и възстановява влагата, отнета от агресивните измиващи продукти. Лосионите се различават от кремовете по това, че имат много по-лека консистенция, което им позволява да се абсорбират по-бързо в кожата, без да оставят усещане за омазняване и утежняване.

Качеството на този тип козметика също не бива да се пренебрегва, защото от него зависи дали той ще изпълни своето предназначение да подхранва и хидратира или ще нанесе вреди в дългосрочен план. Качественият хидратиращ лосион за тяло е с високо съдържание на чисти етерични масла и натурални растителни екстракти.

Защо да изберем лосиони Bomb?

Ако държите да подарите на тялото си най-пълноценната грижа, то непременно трябва да изберете лосиони за тяло, които онлайн магазина на bomb.bg ви предлага. Различното при тях се състои във високото съдържание на хидратиращи и подхранващи съставки, подбрани така, че да отговорят на нуждите на всеки тип кожа.

Чистите етерични масла от Кокос, Иланг-иланг, грейпфрут, Розмарин, лайка и риган, използвани при създаването на отделните разновидности притежават уникалното свойство да проникват бързо до дълбоките слоеве на кожата, осигурявайки полезни хранителни вещества и влага. Продуктите на Bomb Cosmetics правят кожата млада, стегната и сияйна, а наситеният им, уникален аромат въздейства благоприятно на психиката.

Подарете си една невероятна спа арома терапия в домашни условия, без да влагате особени усилия и средства. Качествената грижа за кожата никога не е била толкова достъпна и не е носила удоволствие на толкова различни нива. Опияняващи аромати, които ще ви радват през целия ден и кожа, за каквато винаги сте мечтали – толкова лесно с лосиони за тяло на bomb.bg.

 • Cloud Cuckoo Land Body LotionНето: 300 мл.Парфюмен профилАромат на кокос е нежната основа на този хи..

  21.40лв.

 • In the Pink Body LotionНето: 300 мл.Парфюмен профилЕдин деликатно ароматизиран лосион за тяло с етер..

  21.40лв.

 • Milk & Honey Body LotionНето: 300 мл.ОписаниеПоглезeте се с този лосион за тяло, съдържащ чисти ..

  21.40лв.

 • Sweet as Cherry Pie Body LotionНето: 300 мл.Парфюмен профилВъзхитителен аромат от съчетанието на чис..

  21.40лв.