Масло за тяло

Масло за тяло

Защо маслата за тяло са един уникален продукт, от който кожата ни се нуждае?

Сухата и повяхнала кожа се нуждае от специални грижи повече от всеки друг тип кожа. Тя често е отпусната и загрубяла, а не рядко и с нездрав белезникав тен. Този тип кожа не може да се задоволи с конвенционалните козметични продукти, защото нейните нужди са много по-специални. Повяхналата и загрубяла кожа се нуждае от качествено масло за тяло, тъй като единствено те могат да възстановят изгубените еластичност и блясък.

Те са един уникален продукт, защото в тях се съдържат изключително ценни хранителни вещества и то във висока концентрация. Те са богат източник на мастни киселини, витамини и минерали, благодарение на които се стимулира собственото производство на еластин и колаген в кожата.

Чистите есенциални съставки въздействат на няколко нива – те осигуряват бързо проникване на хранителните компоненти до всички слоеве на кожата и в същото време разгръщат своя богат наситен аромат, така че да въздействат благоприятно и на психиката. Те са най-доброто средство за арома терапия, подпомагайки отделянето на специфични химични субстанции, познати като хормони на щастието. Чрез масла за тяло можем да подобрим не само състоянието на своята кожа, но и своето душевно състояние.

С какво са по-различни продуктите на Bomb Cosmetics?

На пазара днес могат да се открият много и различни козметични средства, като някои от тях могат да бъдат наречени качествени, а други спокойно могат да бъдат заклеймени, като опасни за здравето и красотата. Това, което отличава маслата на Bomb от всички останали е тяхната чистота и начин на преработка, което гарантира полезните им свойства.

Обогатени с екстракти от Шеа, Пачули, Мандарина и други екзотични плодове и растения, всяко масло за тяло, което ще откриете в онлайн магазина на bomb.bg осигурява на проблемната кожа най-пълноценната грижа. Те подхранват, хидратират и придават на кожата един приятен слънчев блясък, който ще ви направи неотразими през всеки годишен сезон.

Кога е добре да изберем маслата пред останалите продукти?

Маслото е избор, към който прибягваме, когато не получим търсения ефект от останалите козметични продукти. Характерно при тях е високият липиден състав, който осигурява много повече влага и хранителни елементи на дермалните клетки.

Структурата при някои типове кожа е такава, че субстанциите, разработени на водна основа не могат да осигурят добра хидратация и подхранване на всички слоеве – от повърхностния до най-дълбоките нива. Тогава идва ред на маслата, чиито липиден състав е най-близък до структурата на човешката кожа, това осигурява отлично проникване и максимално насищане на хранителни елементи в кожните клетки.

Кое е различното при Bomb подхранващите масла?

Различното при всички продукти на Bomb Cosmetics е липсата на опасни за здравето химични добавки. Нито едно масло за тяло от тази серия няма да предизвика нежелани реакции, като обриви, непоносимост към съставките, сърбеж и зачервяване на кожата. В дългосрочен план можете да бъдете напълно спокойни за своето здраве, тъй като мастните субстанции от тази категория не съдържат парабени или синтетични оцветители и аромати.

Ако трябва да говорим за ароматите, то те са първото, което ще ви впечатли в продуктите от тази серия. Наситените плодово-цветни ухания ще ви придружават през целия ден, карайки ви да се чувствате по-спокойни, по-ведри и концентрирани. С уникалните си имена, нашите продукти ще ви създадат весело настроение, а ароматът на сочни лимони, лайм и зелени ябълки ще енергизира цялото ви тяло.

Кога да използваме продуктите от тази серия?

Тъй като са създадени изцяло на базата на чисти етерични масла и плодово цветни екстракти, тези продукти могат да се използват често, без да застрашат здравето и състоянието на кожата. Най-добре е да се нанасят веднага след душ или вана, след като кожата бъде леко подсушена, но употребата им по всяко време е напълно позволена.

Когато усещате кожата на тялото си суха, опъната и напрегната, винаги можете да я успокоите с малко количество масло, като по този начин ще елиминирате сърбежите и зачервяването, които често съпътстват сухата и чувствителна кожа. Не е необходимо да използвате голямо количество продукт, тъй като нашите масла за тяло осигуряват голям мастен пренос към всички слоеве на кожата.

Как да съхраняваме и използваме своите маслени мусове?

Продуктите от категорията са много икономични и всяка опаковка ще покрие дълъг времеви период. За да можете да се радвате на максималния ефект от тяхната употреба е важно да ги съхранявате и използвате правилно. Има лесни за следване правила, които ще ви помогнат да запазите полезните свойства на маслата през целия период, през който ги използвате.

 • Не съхранявайте тези продукти в хладилника. Това ще промени не само тяхната текстура, но и техните свойства. Липидният състав на мазнините се изменя при ниски температури, затова хладилникът е табу, дори през горещите летни месеци.
 • Дръжте винаги добре затворени опаковките на продуктите от тази серия. Маслата намаляват своите свойства под въздействие на кислорода, а окислението води до гранясване, което е винаги придружено от неприятна миризма и промяна на текстурата.
 • Винаги вземайте от маслата с чисти ръце. Избягвайте да бъркате в кутийките след като сте използвали друг козметичен продукт, защото смесването на съставките може да причини окисление и разваляне на продукта.
 • Angel's Delight Body ButterНето тегло: 200 мл.Парфюмен профилЕдно деликатно ароматизирано масло за т..

  21.40лв.

 • Body Buff Whipped Shea Body ButterНето тегло: 160 мл.Парфюмен профилTози аромат започва с плодови, и..

  21.40лв.

 • Body Shimmer Body ButterНето тегло: 200 мл.Парфюмен профилСладък, пикантен аромат в началото със соч..

  21.40лв.

 • Coco Beach Body Butter Нето тегло: 200 мл.Парфюмен профилЗелени, традиционни, кокосови, цитрусови и ..

  21.40лв.

 • Indulgent Whipped Body ButterНето тегло: 200 мл.Парфюмен профилНачалото е с дървесен цветен аромат н..

  21.40лв.

 • Pineapple Prefect Body ButterНето Тегло: 210ml.Парфюмен профилНакарайте кожата си да заблести с това..

  21.40лв.

 • Raspberry Beret Body ButterНето Тегло: 210ml.Парфюмен профилС нежен аромат на малина и деликатен бля..

  21.40лв.

 • Rose Revolution Body ButterНето тегло: 200 мл.Парфюмен профилКремав, кадифен, цветен аромат на роза ..

  21.40лв.

 • Strawberries & Cream Body ButterНето Тегло: 210ml.Парфюмен профилДеликатна рецепта с 30% масло о..

  21.40лв.

 • Summer Holiday Body ButterНето тегло: 200 мл.Парфюмен профилЕдин цветен аромат, където плисък на цит..

  21.40лв.

 • Sunkissed Body ButterНето тегло: 200 мл.Парфюмен профилТози аромат ви пренася на тропически остров! ..

  21.40лв.