Полиш за тяло

Полиш за тяло

Защо е необходимо да полираме кожата на тялото си?

Кожата е най-големият орган в нашето тяло и като такъв, той търпи непрестанно развитие. Нашата кожа се обновява непрекъснато, което означава, че наблюдаваме постоянно умиране на стари клетки и раждане на нови, заемащи тяхното място. Проблемът настъпва, когато мъртвите кожни клетки остават на повърхността и влошават цялостното състояние на кожата.

В резултат на натрупването на мъртви клетки, нашата естествена обвивка става суха, вяла и груба, а това е много далеч от представите ни за добър външен вид. Красивата кожа е гладката, еластична и сияеща кожа, подлагана на редовно полиране. Честият пилинг на кожата има още едно преимущество – той дава възможност на кожата ни да диша и да се храни, така че когато нанасяме специални козметични продукти, те да могат да проникнат до дълбоките слоеве и да изпълнят своето предназначение.

Как да полираме кожата си качествено?

Ако искаме да имаме гладка, блестяща от здраве и копринено мека на допир кожа е необходимо да използваме качествена козметика за ексфолиране на тялото. Някои продукти, предлагани на пазара са неефективни, а други твърде агресивни, затова е важно да открием подходящите за нашата кожа. Едни от най-добрите полиращи средства, които ще срещнете са продуктите на Bomb Cosmetics, тъй като те съумяват да предадат невероятен блясък и гладкост и едновременно с това да подхранят кожата в дълбочина.

В онлайн магазина на bomb.bg сме посветили специално място на полишите за тяло, предлагайки една уникална колекция от продукти, разработени на базата на чисти етерични масла и натурални растителни екстракти. Със своята лека зърнеста текстура, полиращите скрабове на Bomb правят ексфолирането и полирането на кожата изключително лесно и дори приятно.

Носещи свежи плодови нотки на касис, летни ягоди, боровинки, малини и много други екзотични и традиционни плодове, полишите за тяло ще превърнат рутинното полиране на кожата в един сладострастен спа ритуал, който ще събуди сетивата ни за нови приключения и в същото време ще ни дари с кожа, за каквато винаги сме мечтали.

 • Blackcurrant Body PolishНето тегло: 340 мл.Парфюмен профилСъс зрели, сочни нотки на касис, плодовата..

  21.40лв.

 • Butter Babe Body PolishНето тегло: 365 мл.ОписаниеБогато маслен, фин, с нежна зърнистост, този скраб..

  21.40лв.

 • Полиш за тяло Cloud 9 Body PolishНето тегло: 365 мл.ОписаниеНие ще ви изпратим на седмото небе с нос..

  21.40лв.

 • Полиш за тяло Limelight Body PolishНето тегло: 365 мл.ОписаниеБогат на масло от шеа полиш за тяло с ..

  21.40лв.

 • Mango Unchained Body PolishНето Тегло: 365мл.Парфюмен профилТози леко зърнест пилинг за тяло с чисти..

  21.40лв.

 • Milk & Honey Body PolishНето тегло: 375 мл.Парфюмен профилЕдин пищен, леко зърнест пилинг за тял..

  21.40лв.

 • Strawberry Fields Shower PolishНето тегло: 375 гр.Парфюмен профилЕдин свеж плодов ягодов акорд в ком..

  21.40лв.

 • The Blues Body PolishНето тегло: 375 гр.Парфюмен профилС масло от шея за дълбоко подхранване, този п..

  21.40лв.

 • Полиш за тяло Vanilla Frosting Body PolishНето тегло: 365 мл.ОписаниеС един възхитителен аромат на в..

  21.40лв.