Скраб за тяло

Скраб за тяло

Защо да изберете скраб или ексфолиант за тяло Bomb Cosmetics?

В онлайн магазина на bomb.bg ще откриете едни от най-добрите и иновативни козметични продукти, предлагани в момента. Различното при тях е високото съдържание на натурални, растителни екстракти и чисти етерични масла, притежаващи доказана способност да подобряват не само състоянието на кожата, но и да намаляват стреса и умората. Всеки скраб за тяло от Bomb се грижат еднакво добре и за тялото и за душата.

Скрабовете на маслена основа на Bomb Cosmetics са изключително ефективни в подобряването на състоянието на кожата. Те ексфолират нежно и деликатно, но в същото време придават на дори най-загрубелите участъци копринена мекота, блясък и огледална гладкост. Кожа, ексфолирана с помощта на тези продукти е дълбоко подхранена и хидратирана, а това гарантира запазването на нейния свеж младежки вид.

С уникални плодово-цветни аромати, ексфолиантите за тяло ще върнат усмивката на лицето ви и ще ви заредят с положителни емоции за няколко дни напред. Bomb.bg залага на изцяло натуралната козметика, за да ви гарантира максимални ползи и абсолютно никакви поражения - това важи и за всеки скраб за тяло в тази категория.

Ексфолиране и подхранване на кожата, съчетано с луксозна арома терапия.

Редовното ексфолиране на тялото носи няколко безспорни ползи – с негова помощ се премахват грапавини и загрубявания, стимулира се микроциркулацията в тъканите, което подобрява състоянието на портокаловата кожа и се улеснява усвояването на хранителни съставки, съдържащи се в козметичните продукти, които използваме ежедневно.

Ексфолирането е една чудесна козметична процедура, от която в никакъв случай не бива да се лишаваме. Наред с изглаждането на кожата можем да извършим и дълбоко подхранване и хидратация, но това е възможно само ако използваме специални продукти. Употребата на ексфолиант за тяло ни гарантира здрава, млада и еластична кожа, която е еднакво приятна като визия и като усещане при допир.

Днес можем да открием огромно разнообразие от ексфолиант и скраб за тяло, но тези, които ни предлага bomb.bg са разработени на базата на чисти растителни масла. Те могат да се използват еднакво успешно под душа или във ваната, като резултатът е винаги гарантиран – гладка, нежна и сияйна кожа, постигната по най-лесния начин.

 • Cranberry & Lime Shower ScrubНето тегло: 400 гр.Парфюмен профилЕдин, базиран на чисто масло скра..

  21.40лв.

 • Pepperland Oil Based Body PolishНето тегло: 400 гр.Парфюмен профилСъчетание на зелени нотки лимонена..

  21.40лв.

 • Pink Marmalade Body PolishНето тегло: 400 гр.Парфюмен профилЕдин леко зърнест, пилиг за тяло, на мас..

  21.40лв.

 • Scrubology Shower ScrubНето тегло: 400 гр.Парфюмен профилНаистина пищен цветен мускусен аромат, изра..

  21.40лв.