Продукти за крака

Продукти за крака

Какво ни дават качествените продукти за крака на Bomb?

В онлайн магазина на bomb.bg ще откриете най-качествената натурална козметика за крака. В него ви предлагаме специални средства, предназначени за всяка част от вашето тяло и това важи с пълна сила за стъпалата ви. Сред качествеите продукти за крака, които bomb.bg ви предлага ще откриете нежен скраб за стъпала, обогатен с масло от Шеа и слънчогледово масло, който нежно, но категорично ще премахне загрубялата кожа, а заедно с нея и умората и отоците в крайниците.

Освен нежно ексфолиране, ние ви предлагаме и дълбоко подхранване и хидратация на стъпалата, чрез специално разработеното масло, което ще подобри значително състоянието на кожата и ще стимулира циркулацията, така че да се насладите на лекота и приятно усещане дори след най-напрегнатия и натоварен ден. И двата продукта са обогатени с чисти натурални масла от мента, черен пипер и лимонова трева, подбрани поради тяхната способност да успокояват и енергизират стъпалата. Подари си нежна грижа чрез качествената козметика и продукти за крака на Bomb Cosmetics - заслужавате го!

Грижа за краката, които ни служат вярно

Затворени в неудобни обувки, принудени да понасят цялата тежест на телата ни, нашите стъпала са нещо, на което рядко отделяме нужното внимание. В замяна те ни се отплащат с болки, отоци, загрубяла кожа и неестетичен вид, което е сигнал, че правим нещо нередно. Нашето бездействие по отношение на краката ни е престъпление, за което неизбежно ще понесем съответното наказание. Това може да е просто лош външен вид или болки, които не бихме искали да никога да изпитаме.

Ежедневната грижа за краката и стъпалата не бива да бъде инцидентна и повърхностна. Нашите стъпала имат нужда да бъдат глезени редовно и това се отнася не само за топлите дни от годината, когато са изложени на показ, но и през студените месеци, когато буквално ги задушаваме. За да се погрижим качествено и ефективно за своите стъпала е необходимо да ползваме подходящите продукти за крака, а едва ли ще откриете нещо по-подходящо от Bomb Cosmetics?

  • Dr Foot Moisturising Foot Refreshing Foot ScrubНето тегло: 340 мл.Парфюмен профилПикантен и освежава..

    21.40лв.

  • Tippy Toes Foot TreatmentНето тегло: 200 мл.Парфюмен профилС 30% чисто масло от шеа, комбинирано с о..

    21.40лв.