За ръце

За ръце

Ефективна грижа за ръцете и ежедневно удоволствие.

Ръцете ни са може би най-ощетената част от нашето тяло. Те вземат участие при всяко наше движение, а в същото време влизат в контакт ежедневно с неблагоприятни въздействия, като студ, вятър, влага и агресивни химикали, под формата на препарати за пране, за миене на съдове и сапуни. В резултат кожата на ръцете ни често е изпръхнала, суха и напукана, а това съвсем не допринася за нашата приятна визия и самочувствие.

Кожата на ръцете се нуждае от ежедневна грижа, за да запази своята красота и младежки тонус, а най-добрата грижа, която можем да подарим на ръцете си е редовната употреба на натурална козметика, обогатена с чисти етерични масла. Природата е най-богатият източник на полезни за кожата хранителни вещества и ние трябва да се възползваме максимално от нейните дарове.

С какво са по-различни продуктите за ръце на Bomb Cosmetics?

Това, което отличава онлайн магазина на bomb.bg от всички останали магазини за козметика е чистотата на съставките, използвани при производството на козметичните продукти. Bomb Cosmetics залага на изцяло натуралните растителни екстракти и чисти етерични масла, като по този начин се грижи не само за визията и здравето на кожата, но и за човешките сетива. Употребата на продукти с марка Bomb е една своеобразна спа терапия, въздействаща еднакво ефективно на физиката и психиката.

Продуктите за ръце, които ви предлагаме се отличават със своето богатство на растителни масла и аромати.Маслата имат уникалната способност да проникват до най-дълбоките слоеве на кожата, като я подхранват и хидратират по един пълноценен начин, докато същевременно ароматите имат за цел да ни помогнат да се отърсим от стреса и напрежението на забързания съвременен живот.

Масла от Шеа, гроздови семки, Бергамот и градински чай, наред с уханията на зрели плодове, като маракуя, Розмарин и червен мак – всичко това носи незабравима наслада и прави кожата на ръцете по-млада, копринено мека и еластична. Уникални продукти, лесна употреба и удобно онлайн пазаруване – Bomb е най-добрият начин да се погрижите за своята визия.

 • Hand in the Cookie Jar Hand Treatment Нето тегло: 25 мл.ОписаниеЕдно интензивно кремообразно „лечени..

  12.70лв.

 • Holding Hands Hand Treatment Нето тегло: 210 мл.ОписаниеПерфектната комбинация от етерични масла на ..

  21.40лв.

 • Mint Tea Manicure Hand Treatment Нето тегло: 25 мл.ОписаниеЕдно интензивно кремообразно „лечение” за..

  12.70лв.

 • Palm Springs Hand CreamНето тегло: 200 мл.Парфюмен профилСложен и изискан цветен аромат със сърцевин..

  21.40лв.

 • Passion fruit & Shea Hand Treatment Нето тегло: 25 мл.ОписаниеС аромат на маракуя и шеа, и етери..

  12.70лв.

 • Hand in the Cookie Jar Hand Treatment Нето тегло: 25 мл.ОписаниеЕдно интензивно кремообразно „лечени..

  12.70лв.

 • Shea Bliss Hand TreatmentНето Тегло: 210мл.Парфюмен профилЕдна интензивна, но мека терапия за ръце с..

  21.40лв.

 • Vanilla Ice Hand Treatment Нето тегло: 25 мл.ОписаниеС аромат на ванилия и етерични масла от пачули ..

  12.70лв.