Ексфолиант

Ексфолиант

Защо са ни нужни ексфолиантите?

Ексфолиантите или познати още като скрабове са продукти, съдържащи голямо количество абразиви. Свойството на абразивите да остъргват мъртвите клетки, премахвайки загрубяванията дава възможност на кожата да разкрие нови, по-здрави и гладки слоеве, придавайки нов облик на усмивката.

Екфолирането на устните не може да става с продукти, предназначиени за други части от тялото или лицето. Ние ви предлагаме продукти, създадени специално за ексфолиране на устните, съдържащи изключително ценни растителни съставки и нежни абразиви, които ще ексфолират деликатно тънката и чувствителна кожа, тонизирайки и полирайки я така, че да изглежда прекрасно.

Редовното ексфолиране на устните ги предпазва от напукване и загрубяване, а това е предпоставка за по-меки и копринено нежни устни – такива, за каквито винаги сте мечтали. Ексфолиантите за устни трябва да съчетават две действия – нежно остъргване на повърхностния слой и дълбоко подхранване на новата кожа и ние ви предлагаме точно такива продукти.

Защо да изберете ексфолиант за устни на bomb.bg?

В нашия онлайн магазин залагаме изцяло на натуралните съставки и богатите растителни аромати. Това се отнася за всички продукти, включително и за продуктите за устни. Ние ви предлагаме ексфолианти за устни, отличаващи се със своята нежност, но и със своята категоричност в отстраняването на загрубелите части от кожата на устата.

Кокосов крем, коктейл от праскова и нотки на ванилия или свеж лимонов шербет – който и продукт да изберете няма да сбъркате, защото той ще изпълни безусловно своето предназначение да направи устните ви меки, гладки и нежни и да накара всеки, който ги зърне да поиска да ги целуне.

За да си закупите качествен продукт вече не е необходимо да обикаляте магазините. Ние ви даваме възможност да пазарувате по най-удобния начин, използвайки лесната за употреба онлайн форма за пазаруване в нашия магазин. Изберете вашите продукти, направете поръчката и всичко, което ви трябва ще пристигне при вас бързо и в перфектно състояние. Продуктите за устни никога не са били толкова качествени, а пазаруването – толкова лесно.

  • Pout Polish Lip Scrub Pina Colada Нето: 9 мл. Парфюмен профил Един лек и фин скраб, нежно ексфоли..

    6.70лв.

  • Sherbet Lemon Lip ScrubНето: 9мл.Парфюмен профилТози нежен скраб е една класика от любимата ви сладк..

    6.70лв.