Интензивна терапия

Интензивна терапия

Кога на устните е нужна интензивна терапия?

Устните ни са подложени на постоянен стрес и агресия, причинени от нас самите и от атмосферните условия. Ние ги използваме по много начини – с тях се храним, усмихваме, говорим и целуваме любимите си хора, а това означава, че трябва да им се отблагодарим за всички тези възможности, като им осигурим интензивна грижа под формата на лечебна терапия.

Една възстановителна, интензивна терапия ще върне красотата на вашите устни и ще ги направи по-меки и устойчиви на неблагоприятните атмосферни влияния, каквито са студът, вятъра и силното слънце. Добре подхранените и защитени устни ще ви дадат много поводи за усмивки и ще ви направят много по-самоуверени и успешни личности.

Интензивна терапия за устните е не просто търговско наименование на серия козметични продукти, а истинско лечение и пълноценна грижа за вашата визия. На пазара на козметични продукти има изобилие от средства за възстановяване на нежната кожа на устата, но това, което отличава продуктите на Bomb Cosmetics от всички останали е качеството и богатството на вложените съставки.

Защо да се доверим на интензивната терапия на bomb.bg?

В онлайн магазина на bomb.bg всеки любител на чистата натурална козметика може да открие това, което му е нужно. Ние сме се погрижили нито една част от човешкото тяло да не остане пренебрегната и да бъде лишена от качествени грижи и това важи с пълна сила за устните. На устните сме посветили цяла категория, в която предлагаме разнообразие от взаимно допълващи се методи на разкрасяване. Балсами, ексфолианти и интензивна терапия – всичко, от което устните се нуждаят.

Интензивна терапия за устните с такова качество и дълготрайни аромати трудно ще откриете в конвенциалните магазини за козметика. Ние ви даваме възможност да пазарувате по най-лесния и удобен начин, възползвайки се от нашата лесна за употреба онлайн форма за пазаруване. Да пазаруваш при нас е лесно, а продуктите ни ще ви доставят истинско удоволствие.

 • Coco Kisses Intense Lip Treatment Нето: 9мл. Парфюмен профил Вдъхновен от вечерни разходки по бре..

  6.70лв.

 • Juicy Pineapple Intense Lip TreatmentТегло: 9 мл.Парфюмен профилЕдин сладък балсам за устни, аромати..

  6.70лв.

 • Strawberry Daiquiri Intense Lip TreatmentТегло: 9 мл.Парфюмен профилМаслен коктейл от ягоди с палав ..

  6.70лв.

 • What a Melon Intense Lip TreatmentНето: 9мл.Парфюмен профилНие създадохме този лекуващ балсам за уст..

  6.70лв.