Бластъри

Бластъри

Бластърите – нещо ново, което непременно трябва да опитате

Ако сте решили най-после да използвате правилно ваната в дома си, то вероятно сте стигнали до момента, в който трябва да подберете правилните продукти за една интензивна арома терапия. За да извлечеш максималните ползи от топлата ароматна вана е важно какво ще сложиш в нея. На пазара се предлага огромно разнообразие от пенители за вана, но само обилната пяна не е достатъчна, за да подобрите състоянието на своето тяло и емоционална настройка.

Ако целите да си подарите една уникална релаксираща и разкрасяваща спа терапия в домашни условия е важно да използвате най-качествените продукти, създадени специално за целта. Вероятно все още не сте запознати какво представляват бластерите, или известните още като бомбички за вана, но ние ви уверяваме, че те са нещо, което непременно трябва да опитате.

Бластерите представляват разноцветни калъпчета, обогатени с чисти етерични масла, които ще изпълнят вашата вана с обилна пяна и ще разгърнат своя букет от аромати, с чиято помощ ще можете да се отпуснете максимално и да се насладите на всяка минута, прекарана в приятно топлата вода. В зависимост от маслата, с които е обогатен всеки продукт, бластеритете могат да енергизират, да отпускат, да успокояват и витализират тялото и сетивата.

Защо да изберете бомбички за вана от bomb.bg?

В онлайн магазина на bomb.bg ще откриете една огромна колекция от козметични продукти, разработени изцяло на базата на чисти натурални съставки, сред които растителни екстракти и висококачествени етерични масла. Всеки компонент, включен в състава на нашите продукти е подбран внимателно и съчетан с останалите така, че да се гарантират единствено ползи за здравето и красотата.

Бомбичките за вана, които ви предлагаме в нашия онлайн магазин се отличават със своята забележителна форма, цветове и най-вече – ухания. Техният състав включва най-чистите етерични масла, които ще ви помогнат да се отпуснете, ще подхранят и овлажнят кожата ви, оставяйки я искряща и нежна на допир. Всеки продукт съдържа сода бикарбонат, чието предназначение е да омекоти твърдата водата.

Ароматната вана – най-доброто място за релакс

С помощта на ароматните бластъри на Bomb Cosmetics ще можете да се възстановите бързо от ежедневния стрес и преумората. Ароматната вана е най-доброто място за релакс, а също и мястото, където кожата ви ще получи пълно обновяване, за да стане мека, копринено нежна, добре подхранена и дълбоко хидратирана.

Bomb ви съветва да отделяте време поне веднъж седмично за своята красота и душевен баланс. Отличните продукти от серията за вана сами ще ви подтикнат често да се отдавате на домашна спа терапия в банята, наслаждавайки се на меката ароматна пяна, която ще направи кожата ви по-красива от всякога, а умората и напрежението ще изчезнат, като с магическа пръчка.

Кое прави бластърите на Bomb различни от всички останали продукти за вана?

Сред огромното разнообразие от продукти за вана, предлагано на козметичния пазар, едва ли бихте могли да се ориентирате кои са добрите и кои посредствените продукти. Ароматните бомбички за вана с марка Bomb със сигурност се различават от всичко, което сте виждали до момента. Форми, цветове, аромати – всичко е по-красиво, по-нежно и по-ефективно в грижата за красотата и душевното здраве.

Основната разлика при ароматните пенители за вана на Bomb се състои в състава на красивите калъпчета. Те съдържат букет от ароматни масла, извлечени от екзотични растения, познати със своето вълшебно въздействие върху тялото и съзнанието. Най-добрите био растителни екстракти, примесени с какаово масло и етерични масла от бергамот, кардамон, лайка и други полезни билки ще придадат на кожата ви така желаните мекота и блясък.

Уникалните свойства на содата бикарбонат също не могат да бъдат пренебрегнати. Тя успява бързо и деликатно да омекоти дори най-твърдата вода, която, както знаем нанася не малко поражения на кожата. Водата във ваната ще бъде нежна и приятно мека, позволявайки на полезните съставки, съдържащи се във всяко блокче да проникнат по-лесно до всички дермални слоеве. Пяната, създадена от разноцветните бластъри ще бъде много по-плътна и пищна отново, благодарение на содата.

Как да съхраняваме своите Bomb калъпчета за вана?

 • Ако сте закупили повече от един ароматни бластъри за вана е важно да ги съхраните правилно за следващата употреба. Това означава да ги държите на сухо и проветриво място и по възможност – далеч от влага и течаща вода. Не дръжте малките цветни бомбички за вана под душа или в близост до мивката в банята.
 • Не отваряйте опаковката преди да сте готови да се потопите в нежната ароматна вана. Това ще намали ароматните свойства на продуктите и ще създаде предпоставка за механично повреждане, в случай на падане или контакт с други предмети. Най-добрият начин за съхранение на пенителите за вана от тази серия е извън мокри помещения в добре затворени опаковки.
 • Тъй като ароматните бластъри на Bomb имат голямо сходство със сладкиш или топка сладолед е добре да ги държите на недостъпни за малки деца места, за да избегнете нежелано поглъщане. Същото се отнася и за домашните любимци, които могат да пострадат сериозно при поглъщане на пенливите калъпчета.

Наслаждавайте се на домашна спа терапия винаги, когато имате възможност. Използвайте продуктите на Bomb Cosmetics колкото е възможно по-често, за да се чувствате заредени с енергия, спокойни и по-красиви от всякога.

 • Azure Skies Bath Blaster Нето тегло: 160 гр.Парфюмен профилДървесен аромат с освежаващи топ нотки на..

  6.10лв.

 • Beach Bomb Bath BlasterНето тегло: 160 гр.Парфюмен профилОткраднете малко време за себе си, като се ..

  6.10лв.

 • Bedazzled Bath Blaster Нето тегло: 160 гр.Парфюмен профилИзискан и чувствен аромат, съчетаващ дълбок..

  6.10лв.

 • Bluebell Bellini Bath BlasterНето тегло: 160 гр.Парфюмен профилЕфирна свежа върхова нотка на бяло гр..

  6.10лв.

 • Bomb Voyage Bath BlasterНето тегло: 160 гр.ОписаниеТози бластър ''ще избухне“и ще ви изпрати на пуст..

  6.10лв.

 • Butter Babe Bath BlasterНето тегло: 160 гр.Богат свеж ягодов аромат със парченца от какаово масло и ..

  6.10лв.

 • Butter Berry Bath BlasterНето тегло: 160 гр.Парфюмен профилСвеж аромат на ягода, обогатен с пищни но..

  6.10лв.

 • Candy Love Bath BlasterНето тегло: 160 гр.Парфюмен профилАроматът на диви плодове и червени ягоди се..

  6.10лв.

 • Cleopatras Desire Bath BlasterНето тегло: 160 гр.Парфюмен профилБогата комбинация от натурални арома..

  6.10лв.

 • Cookies Bath BlasterНето тегло: 160 гр.Парфюмен профилБогат аромат на съблазнителна млечна бисквитка..

  6.10лв.

 • Cranberry & Lime Bath BlasterНето тегло: 160 гр.Указания за употребаПуснете вашия бластър за ван..

  6.10лв.

 • Crazy After Dark Bath BlasterНето тегло: 160 гр.Парфюмен профилДеликатна неролова сърцевина, размесе..

  6.10лв.

 • Crazy Stupid Love Bath BlasterНето тегло: 160 гр.ОписаниеНякога влюбвали ли сте се до уши? Това може..

  6.10лв.

 • Daisy Roots Bath BlasterНето тегло: 160 гр.Парфюмен профилСвеж, пенлив, плодов коктейл от ябълки и к..

  6.10лв.

 • Dark Heart Bath Blaster Нето тегло: 80 гр.Парфюмен профилЗрелите, сочни нотки на касис в плодовото с..

  6.10лв.