Пяна за вана

Пяна за вана

Пяна за вана - нещо, към което не можете да подходите небрежно

В студените зимни дни няма нищо по-хубаво от гореща вана, изпълнена с пухкава пяна и невероятни екзотични ухания. Всяка минута, прекарана по този начин е блаженство за тялото, душата и сетивата. Банята е най-подходящото място да си направите домашна арома терапия, без за целта да влагате излишни средства, да си записвате час или да пътувате до най-близкия спа център.

За да изпълните ваната с плътна, хубава пяна за вана е необходимо да използвате пенители. Повечето продукти, предлагани на пазара, обаче съдържат агресивни химични компоненти, които изсушават и влошават състоянието на кожата. Продуктът е нещо, към което не бива да подхождате небрежно ако искате да извлечете максимални ползи от процедурата. Нейното качество определя ефектът от домашната спа терапия, затова задължително заложете на високото качество.

Топлата вана е не само място за релакс, но и възможност да подобрите състоянието на своята кожа и в същото време да се заредите с приятни емоции. Ако заложите на изцяло натуралните продукти, създадени от Bomb Cosmetics, вие задължително ще забележите разликата, изразяваща се в копринено мека и сияйна кожа, ведро настроение и позитивна настройка към света.

С какво са по-различни продуктите на Bomb?

В онлайн магазина на bomb.bg ще откриете невероятно разнообразие от козметични продукти, като различното при тях е, че те са разработени изцяло на базата на натурални растителни съставки. В състава на всеки един продукт с марка Bomb Cosmetics влизат чисти етерични масла и растителни екстракти, наред с висококачествени кокосови, какаови и слънчогледови масла.

На ваната нашият магазин е обърнал особено внимание, защото тя е най-доброто място, в което да си подарите една отпускаща и освежаваща арома терапия. На качествената пяна за вана ние сме отделили специално място, подбирайки продукти с високо качество, съдържащи чисти масла от Розмарин, Мащерка, Бергамот, грейпфрут , Иланг иланг и много други – всички те ще въздействат на сетивата ви и ще ви накарат да изпитате невероятно блаженство.

  • Coconut Groove Bubble BathНето тегло: 375 гр.Парфюмен профилДоставете си радост в банята с тeзи коко..

    21.40лв.

  • Electric Violet Bubble BathНето тегло: 375 гр.Парфюмен профилС аромат на виолетови бонбони с мирис н..

    21.40лв.

  • Field of Dreams Bubble BathНето тегло: 375 мл.Парфюмен профилНасладете се на вана пълна със сапунени..

    21.40лв.