Соли за вана

Соли за вана

Ароматерапия със соли за вана на ексклузивна цена

Представете си една топла, уханна вана, изпълнена с пухкава мека пяна, в която можете да се потопите след дългия и напрегнат ден. Ароматната вана е най-добрият начин да стоплите тялото и душата си в студените зимни дни, да подарите на кожата си грижата, от която дълго сте я лишавали и в същото време да се насладите на облак от ухания, които ще ви пренесат на топъл екзотичен остров и ще ви накарат да забравите всички грижи и разочарования.

Всеки, който си е подарявал поне половин час, прекаран сред топлина, уют и спокойствие във ваната знае колко е важно към водата да бъдат добавени някои специални продукти. Ако искате да превърнете къпането в лечебна и успокояваща спа терапия е важно да използвате специално създадени за целта подобрители и обогатители, като масла, нежни пенители и най-вече минерални соли за вана на изгодни цени.

Ароматните соли са задължителен компонент от съставките, които трябва да присъстват в топлата вана. Те имат доказани здравословни свойства – подпомагат дишането, облекчават болките и напрежението и подобряват драстично състоянието на сухата и загрубяла кожа. Не бива да пренебрегвате тези продукти, защото от тях можете да извлечете само ползи без да рискувате да изпитате никакви разочарования.

С какво са по-различни продуктите на Bomb Cosmetics?

Ако търсите продукти с уникално качество, то на Bomb Cosmetics е вашето единствено решение. В тях вие ще откриете чисти морски соли с отлични показатели, обогатени с натурални растителни екстракти и етерични масла от Жасмин, Роза, Евкалипт и градински чай. В състава на някои от тях влизат също екстракт от водорасли и масла от сладък бедем и маслина, притежаващи свойството да пречистват и детоксикират организма, като същевременно хидратират и подхранват кожата в дълбочина.

Нашите солиза вана са отлично средство за цялостно подобряване състоянието на тялото и психиката. Техните невероятни аромати ще ви помогнат да се отпуснете максимално и да осигурите на тялото си най-качествената и интензивна спа арома терапия.

  • Cleopatra's Desire Bath SaltНето тегло: 260 гр.Парфюмен профилХидратиращи соли за вана с чисти етери..

    21.40лв.

  • Meadow Fresh Bath PowderНето тегло: 340 мл.Парфюмен профилСвежите цитрусови връхни нотки съчетават у..

    21.40лв.

  • Ocean of Bliss Bath PowderНето тегло: 260 гр.Парфюмен профилОсвежаващ океански аромат с озонирана съ..

    21.40лв.